Επιλέξτε την ιδανική απόχρωση foundation

11/03/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η εύρεση του ιδανικού make-up foundation που να σας ταιριάζει, δεν είναι μια τόσο εύκολη υπόθεση. Ακολουθήστε, λοιπόν, τις παρακάτω συμβουλές, για να βρείτε την ιδανική απόχρωση για την επιδερμίδα σας και να κάνετε το μακιγιάζ σας να φαίνεται απόλυτα φυσικό!

Ο πιο σίγουρος τρόπος να βρείτε την ιδανική απόχρωση foundation, είναι να το δοκιμάσετε πάνω στο δέρμα σας και να βγείτε στο φως της ημέρας για να διαπιστώσετε αν είναι η σωστή απόχρωση για εσάς. Τα δυο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να προσέξετε είναι η ένταση του χρώματος (ανοιχτό ή σκούρο), αλλά και ο τόνος, δηλαδή αν τείνει προς το κίτρινο ή προς το ροζ.

Η ένταση

Πρέπει να ανταποκρίνεται ακριβώς στην απόχρωση της επιδερμίδας σας – να μην είναι ούτε πιο ανοιχτή, ούτε πιο σκούρα. Δοκιμάστε τρεις διαφορετικούς τόνους στο πάνω μέρος της παλάμης σας (όχι στο εσωτερικό της). Επιλέξτε εκείνη που σχεδόν δε διακρίνεται.

Ο τόνος

Για να καταλάβετε αν το χρώμα της επιδερμίδας σας φέρνει προς το ροζ (ψυχρή απόχρωση επιδερμίδας) ή το κίτρινο (θερμή απόχρωση επιδερμίδας), σκεφτείτε πώς αντιδρά η επιδερμίδα σας όταν εκτίθεστε στον ήλιο: αν μαυρίζετε εύκολα, σας ταιριάζουν οι κιτρινωποί τόνοι (π.χ. του μελιού, της καραμέλας, του κεχριμπαριού). Αν κοκκινίζετε, οι μπεζ-ροζ αποχρώσεις (π.χ. ιβουάρ) είναι καλύτερες για εσάς.

 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Write a review
ΡΟΛΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 70m - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα ΡΟΛΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ XANITALIA - 70m 5 λεπτά πριν
Αφαιρετικό για πετσάκια νυχιών CND Cuticle Away - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Αφαιρετικό για πετσάκια CUTICLE AWAY 177ml 5 λεπτά πριν
Λοσιόν μανικιούρ Mango & Coconut - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Λοσιόν χεριών/σώματος MANGO & COCONUT 245ml 59 λεπτά πριν