Cucumber Heel Therapy για το πεντικιούρ σας

05/23/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Αυτήν την εποχή περισσότερο από ποτέ καλούμαστε να ασχοληθούμε πιο εντατικά με το πεντικιούρ μας. Και πέραν από το ποιο χρώμα νυχιών θα διαλέξουμε, είναι εξίσου σημαντικό τα πόδια μας να έχουν μια άριστη εμφάνιση.

Είναι απαραίτητο τα νύχια μας να είναι καλοσχηματισμένα αλλά και το δέρμα μας απαλό και καθαρό, απαλλαγμένο από οποιοδήποτε νεκρό κύτταρο ή σκληρύνσεις.

Για να επιτύχετε το βέλτιστο λοιπόν εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάστε την επαγγελματική σειρά Spa της CND με το αγγούρι, "Cucumber Heel Therapy".

Ουσιαστικά αποτελείται από δύο προϊόντα:

  • Το "Cucumber Heel Therapy Callus Smoother" έναν ενισχυμένο επαγγελματικό ορό με οξέα alpha-hydroxy, για να μειώσετε και να εξαλείψετε τις σκληρύνσεις των ποδιών. Προετοιμάζει το δέρμα των ποδιών για τη θεραπεία των κάλων και μαλακώνει το σκληρό δέρμα μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Καθώς και την "Cucumber Heel Therapy Intensive Treatment" μια θεραπευτική κρέμα για τις σκληρύνσεις και τους κάλους των ποδιών, με βαθειά ενυδατική σύνθεση.

    Μαλακώνει και καταπραΰνει τις ξηρές, ταλαιπωρημένες από κάλους φτέρνες.

    Συνδυαστικά αυτά τα προϊόντα βοηθούν στην αναδόμηση του ξηρού, τραχιού δέρματος στις φτέρνες, παρέχοντας βαθειά ενυδάτωση.

    Δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε.. Θα τα βρείτε εδώ

     

Τελευταία Post