CND Plexigel: το δυνατό όπλο για υπέροχα νύχια

03/01/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Από τα παλαιότερα χρόνια, τα περιποιημένα άκρα ήταν must για τις κυρίες. Με απαλλαγμένα τα χέρια από τα "πετσάκια" και έχοντας ένα ωραίο χρώμα στο μανικιούρ, η εμφάνιση μας ήταν πάντα περιποιημένη και άψογη.

Οι ρυθμοί της ζωής των γυναικών έχουν αλλάξει και έχουν γίνει τόσο απαιτητικοί, που ο καλλωπισμός πλέον είναι ένα προσόν... έτσι παράγεται το ημιμόνιμο και τα υπόλοιπα υλικά τεχνητών νυχιών. Η CND πάντα στο πλευρό των γυναικών, μας παρουσίασε πρόσφατα την επαναστατική σειρά τεχνητών νυχιών CND Plexigel.

Πολλοί από εσάς τα έχετε ήδη δοκιμάσει και ξέρετε τα πλεονεκτήματά αυτής της σειράς, τα οποία είναι πολλά... κάποια από αυτά θα σας αναφέρουμε σήμερα:

  • Πρόκειται για ένα σύστημα τεχνητών νυχιών με τζελ σε μπουκαλάκι για εύκολη χρήση
  • Εξασφαλίζει διάρκεια στο μανικιούρ 3+ εβδομάδες, άρα έτσι εξοικονομούμε ελεύθερο χρόνο
  • Δε χρειάζεται κατά την εφαρμογή αναμείξεις με υγρά ή σκόνες, εξασφαλίζοντας έτσι σίγουρο αποτέλεσμα
  • Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, καθώς έχει εύκολη εφαρμογή - ειδικά αν επιλέξετε την εφαρμογή της φυσικής ενίσχυσης
  • Αφαιρείται εύκολα σε 20-30 λεπτά
  • Τα προϊόντα της σειράς είναι vegan
  • Δεν έχουν έντονη οσμή
  • Μπορείτε να εξασφαλίσετε πολλές χρήσεις ανά προϊόν σε κάθε μπουκαλάκι 
  • Τέλος, επιλέγοντας να κάνετε επιμήκυνση έχετε τη δυνατότητα για ένα υπέροχο ομοιόμορφο μανικιούρ στο μήκος και το σχήμα που εσείς επιθυμείτε, με προϊόντα που δεν φθείρουν το φυσικό νύχι

Η νέα σειρά τεχνητών νυχιών CND Plexigel αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά προϊόντα:

  1. BONDER: Ένας συνδετικός παράγοντας (βάση) που προσκολλά και στερεώνει το CND™ PLEXIGEL πάνω στο φυσικό νύχι, για ανθεκτικότητα και αντοχή.
  2. SHAPER: Ένα κρυστάλλινο διαφανές τζελ σε μπουκαλάκι με πινέλο, που παρέχει δύναμη, προστασία (φυσική ενίσχυση) και μικρό επιπλέον μήκος στο φυσικό νύχι, με αντοχή.
  3. BUILDER: Ένα διαφανές τζελ κτισίματος σε μπουκαλάκι με πινέλο, που παρέχει δύναμη, δομή και μεσαίο/μεγάλο μήκος (επιμήκυνση) στο φυσικό νύχι.
  4. PROTECTOR TOP COAT: Ένα διαυγές, έντονης λάμψης προστατευτικό top coat, το οποίο συμπληρώνει την τελική επίστρωση των επιπρόσθετων νυχιών με Plexigel.

Τις οδηγίες εφαρμογής καθώς και video εφαρμογών με CND Plexigel, μπορείτε να δείτε εδώ.
 

 

 

Τελευταία Post