CND PLEXIGEL Shaper: η ιδανική βάση για Shellac!

10/10/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η πρωτοποριακή τεχνολογία του CND PLEXIGEL παρέχει 3+ εβδομάδες αντοχής, μήκους και σχήματος, με ελάχιστο χρόνο εφαρμογής, λόγω της εύχρηστης συσκευασίας του σε μπουκαλάκι με πινέλο!

Με το Plexigel Builder gel μπορείτε να επιτύχετε τη δημιουργία μακριών επιπρόσθετων νυχιών, με περισσότερο όγκο. Το Builder παρέχει δομή στο νύχι με προσαρμόσιμο μήκος, καθιστώντας εύκολη τη διαδικασία κτισίματος μακριών νυχιών λόγω της συσκευασίας του με πινέλο.

Το Plexigel Shaper gel, όμως, εκτός από το να γεμίζει, να λειαίνει, να σχηματίζει τα νύχια και να βοηθάει στην επιδιόρθωση ραγισμάτων και σπασιμάτων στο νύχι, μπορεί να παρέχει μια ενισχυτική επίστρωση ως βάση για την εφαρμογή του αγαπημένου σας χρώματος CND Shellac! Επίσης, προσφέρει τέτοια κρυστάλλινη διαύγεια, ώστε να περιβάλλει ιδανικά τα διακοσμητικά νυχιών και να χρησιμοποιείται τέλεια με negative space nail art.

Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, ως μια ενισχυτική στρώση βάσης για την εφαρμογή ημιμόνιμου χρώματος CND Shellac:

• Κάνετε προετοιμασία στο φυσικό νύχι (P.R.E.P.) και εφαρμόστε CND PLEXIGEL Bonder στο φυσικό νύχι. Πολυμερίστε για 10 δευτερόλεπτα στη CND LED LAMP, χρησιμοποιώντας το κουμπί 1.
• Εφαρμόστε 2 λεπτές στρώσεις CND PLEXIGEL Shaper στο νύχι, σφραγίζοντας το ελεύθερο άκρο μετά την εφαρμογή.
• Πολυμερίστε κάθε στρώση για 1 λεπτό στη CND LED Lamp, χρησιμοποιώντας το κουμπί 2B.
• Αν χρησιμοποιείτε το CND SHELLAC Gel Polish, παραλείψτε την εφαρμογή του CND PLEXIGEL Protector Top Coat και του CND SHELLAC Base Coat, και εφαρμόστε 2 στρώσεις από το CND SHELLAC Color. Πολυμερίστε κάθε στρώση για 1 λεπτό στη CND LED Lamp, χρησιμοποιώντας το κουμπί 2S. Ολοκληρώστε την εφαρμογή με μια στρώση CND SHELLAC Top Coat και πολυμερίστε, χρησιμοποιώντας το κουμπί 3.

 

Τελευταία Post