BACK IN STOCK - Βάση νυχιών για ραβδώσεις CND RidgeFx

11/09/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η βάση για νύχια με ραβδώσεις RidgeFx της CND είναι και πάλι διαθέσιμη στη σελίδα μας!

Λίγα λόγια για να σας θυμίσουμε τις ιδιότητές της και τα χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική και απαραίτητη.

Συχνά οι ραβδώσεις νυχιών ταλαιπωρούν αρκετές γυναίκες στα πόδια αλλά και στα χέρια. Όσον αφορά τα χέρια, το πρόβλημα τις περισσότερες φορές είναι αισθητικό και μας εμποδίζει στο να έχουμε ένα ομοιόμορφο χρώμα. Το RidgeFx είναι ο απόλυτος μας σύμμαχος, μία βάση νυχιών που, αν εφαρμόσετε πριν την αγαπημένη σας απόχρωση βερνικιού, θα έχετε ένα λαμπερό, σταθερό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

Extra tip: Η CND RidgeFx είναι η μόνη συμβατή βάση νυχιών, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν την εφαρμογή βερνικιών μακράς διάρκειας CND Vinylux.

Διαθέτει την Τεχνολογία OPTIFIL™ με μικροσφαιρίδια που γεμίζουν τις ραβδώσεις της επιφάνειας των νυχιών, ενώ η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει χρώμα που δεν ξεφλουδίζει.

Μπορείτε να την εφαρμόσετε και μόνη της, χωρίς κάποια απόχρωση βερνικιού από πάνω... χάρη στην ελαφριά της απόχρωση εφαρμόζοντας 2 στρώσεις θα έχετε νύχια λαμπερά με όψη υγείας, κλείνοντας μετά με CND Vinylux top coat.

Φωτίζει το φυσικό χρώμα των νυχιών σας, και τα κάνει να μοιάζουν νεανικά και λεία στη στιγμή.

H CND ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

  1. Χρησιμοποιήστε το RidgeFx σε φυσικά νύχια που λεκιάζουν εύκολα από το βερνίκι.
  2. Χρησιμοποιήστε το RidgeFx με οποιοδήποτε παραδοσιακό βερνίκι, για να εξομαλύνετε τις ατέλειες στην επιφάνεια του φυσικού νυχιού.
  3. Για ένα τέλειο φυσικό look, εφαρμόστε 1 ή 2 στρώσεις RidgeFx πάνω σε καθαρά, άβαφα νύχια και ακολουθήστε με την εφαρμογή του αγαπημένου σας top coat

 

Τελευταία Post