Μυστικά για πιο ανθεκτικά νύχια

10/12/2020
Creative Group

Οι περισσότερες από εμάς τις γυναίκες ασχολουμάστε με τα νύχια μας, είτε μόνες μας στο σπίτι, είτε σε κάποιο nail studio ή κομμωτήριο. Όμως, ξέρετε ποια ειναι η πιο δημοφιλής ερώτηση που κυριαρχεί σχετικά με αυτά; ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ;

Δείτε λοιπόν παρακάτω πώς μπορείτε να αποφύγετε όλες τις δραστηριότητες ή συνήθειες που συντελούν στο σπάσιμο των νυχιών, και να αποκτήσετε πιο γερά και ανθεκτικά φυσικά νύχια!

  • Να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε βερνίκια νυχιών κακής ή αμφιβόλου ποιότητας. Η επιλογή του σωστού βερνικιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανθεκτικότητα και γενικότερη υγεία των νυχιών μας. Τα βερνίκια νυχιών μακράς διάρκειας CND Vinylux αποτελούν πάντα την πιο ασφαλή επιλογή, καθώς είναι 7free (Χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK) και περιέχουν εκχυλίσματα κερατίνης, ελαίου jojoba και Βιταμίνη Ε, γεγονός που τα καθιστά απόλυτα φιλικά στη χρήση, παρέχοντας εγγυημένη προστασία στα νύχια και την επιδερμίδα!
  • Μη χρησιμοποιείτε ασετόν χωρίς έλαια. Προτιμήστε ασετόν που περιέχουν έλαια και βιταμίνη Ε για καλύτερη ενυδάτωση των νυχιών, όπως το CND Offly Fast Remover.
  • Να χρησιμοποιείτε πάντα γάντια κατά τη διάρκεια εργασιών ή καθαρισμού, στο σπίτι ή τη δουλειά!
  • Μην ξεχνάτε να πίνετε αρκετό νερό! Είναι γνωστό πως η σωστή κατανάλωση νερού ημερησίως κάνει καλό σε ολόκληρο τον οργανισμό μας, άρα κατά συνέπεια και στα νύχια μας.
  • Να έχετε στην τσάντα σας μια ενυδατική κρέμα χεριών και νυχιών! Ειδικά τους τελευταίους μήνες λόγω Covid-19, πλένουμε πολύ συχνά τα χέρια μας και χρησιμοποιούμε συνέχεια αντισηπτικό. Αυτά τα δύο σε συνδυασμό, μπορεί να αποτελέσουν έναν απο τους κυριότερους λόγους σπασίματος των νυχιών μας. 

 

Σχόλια

Το top coat,μπορεί να μπει ως βάση πριν απο ακρυτζελ και αν όχι τι πρέπει να βάλουμε για βάση πριν το μανο?____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πριν από το acrygel, θα πρέπει να εφαρμόσετε το base coat της ίδιας σειράς acrygel. Ανάλογα τι προϊόν θέλετε να εφαρμόσετε, θα πρέπει πριν να εφαρμόσετε τη βάση που αντιστοιχεί σε αυτό το προϊόν.
Write a review

Τελευταία Post