Εύκολοι τρόποι να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας!

03/10/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Απελευθερωθείτε από το παλιό και υποδεχτείτε το καινούργιο! Καταρρίπτουμε για εσάς τις top "θεραπείες" μανικιούρ, έτσι ώστε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες νυχιών σας στο επόμενο επίπεδο.

 

Παραλείψτε το υγρό μανικιούρ (Soak)

Όπως γνωρίζουν πλέον οι τεχνικοί νυχιών, το να μουλιάζουν τα δάκτυλα των πελατών στο νερό πριν από ένα μανικιούρ είναι μια παλιά, ξεπερασμένη μέθοδος, που μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, καθώς μεταβάλλει προσωρινά το μέγεθος και το σχήμα της κοίτης των νυχιών.

Λύση: CND CoolBlue cleanser χωρίς νερό και CND CuticleAway αφαιρετικό για τα πετσάκια

“To CoolBlue είναι ένα ήπιο απολυμαντικό χεριών, οπότε συστήνεται η ενσωμάτωσή του σε όλες τις υπηρεσίες νυχιών για να αποκομίσουν τα πλεονεκτήματα απολύμανσης και ο τεχνίτης νυχιών και ο πελάτης του. Το CuticleAway είναι επίσης σπουδαίο, καθώς βοηθάει να απελευθερωθεί η περιοχή του επωνυχίου από νεκρό ιστό δέρματος.”

Ξεχάστε την ανασήκωση

Είτε πρόκειται για ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών είτε για τεχνητά νύχια, το ξεφλούδισμα και η ανασήκωση μπορεί να αποτελέσουν βασική ανησυχία για τους πελάτες — ειδικά όταν δαπανούν επιπλέον χρήματα στο nail art.

Λύση: CND Scrubfresh

"Είναι ένα καταπληκτικό cleanser, που καθαρίζει την επιφάνεια του νυχιού αφαιρώντας όλους τους καθημερινούς ρύπους. Επίσης αφυδατώνει το νύχι προσωρινά, για να έχετε την καλύτερη δυνατή προσκόλληση”.

Δώστε μεγαλύτερη διάρκεια στα μανικιούρ

Το ακούμε ξανά και ξανά: "Γιατί δεν διαρκεί το μανικιούρ μου;" Και για τους πελάτες με ξηρό δέρμα ή για εκείνους που χρησιμοποιούν πολύ τα χέρια τους, τα μανικιούρ μπορεί να μην διαρκούν τόσο όσο για άλλους πελάτες.

Λύση: CND Solar Oil

“Το Solar Oil βοηθά πραγματικά να παρατείνει τα μανικιούρ με απλό βερνίκι, με CND Shellac έως και τα τεχνητά νύχια. Το σωρευτικό αποτέλεσμα που διαθέτει είναι τόσο σημαντικό, επειδή αυξάνει την ευκαμψία του νυχιού και βοηθά με το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο του φυσικού νυχιού. Όσο το νύχι παραμένει ενυδατωμένο, τότε όλα τα προϊόντα θα προσκολλώνται πολύ καλύτερα στην επιφάνειά του.”

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Write a review
Λοσιόν μανικιούρ Wildflower & Chamomile - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Λοσιόν χεριών/σώματος WILDFLOWER & CHAMOMILE 245ml 3 λεπτά πριν
Black Cherry & Nutmeg Lotion 917ml - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Λοσιόν χεριών/σώματος BLACK CHERRY & NUTMEG 917ml 3 λεπτά πριν
Βαζάκι για υγρό νυχιών Dappendish - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΑΚΙ ΥΓΡΩΝ 3 λεπτά πριν