3D nail art: Υλικά που θα χρειαστείτε

07/16/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Σε ό,τι αφορά το μανικιούρ, ποτέ δύο πελάτισσες δεν θέλουν το ίδιο πράγμα. Κάποιες θα ζητήσουν ένα απλό μανικιούρ με μια απόχρωση νυχιών, ενώ άλλες θα θελήσουν περίπλοκα σχέδια ζωγραφισμένα στο χέρι. Περιστασιακά, κάποια πελάτισσα θα θέλει να προχωρήσει το μανικιούρ της στο επόμενο επίπεδο, με 3D διακοσμήσεις που προσθέτουν βάθος και ύψος σε μια κατά τα άλλα απλή εμφάνιση.

Επειδή το δημιουργικό 3D nail art γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, κάθε επαγγελματίας νυχιών πρέπει να είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό, διαστατικό look με αυτά τα υλικά για τη δημιουργία 3D σχεδίων:

1. Πετράδια / κρύσταλλοι

Οι πέτρες και τα κοσμήματα των νυχιών προσθέτουν αμέσως μια πινελιά κομψότητας σε κάθε μανικιούρ. Από τα διαμάντια μέχρι τους κρυστάλλους νυχιών, αυτά τα πετράδια έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εμπλουτίσουν κάθε εμφάνιση. Ευτυχώς, θα χρειαστείτε μόνο μια ασφαλή και ισχυρή κόλλα νυχιών για να τα κολλήσετε, αλλά σιγουρευτείτε ότι θα σφραγίσετε το αριστούργημά σας με ένα top coat ώστε να έχει μεγάλη διάρκεια.

2. Χρώματα για nail art 

Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα 3D look είναι μέσω της ψευδαίσθησης. Προσθέστε βάθος σε ένα μονοδιάστατο σχέδιο, σκιάζοντας τις άκρες των γραφικών εικόνων, ή δημιουργήστε απίθανα σχέδια ακουαρέλας! Για καλύτερα 3D αποτελέσματα, συνδυάστε έντονα χρώματα που να κάνουν contrast και χρησιμοποιήστε σκούρα χρώματα με ένα λεπτό, γωνιακό πινέλο, για να δημιουργήσετε σκιές.

3. Ακρυλικό 

Η ακρυλική σκόνη είναι ένα απαραίτητο υλικό για επαγγελματία νυχιών. Με ένα σύστημα υγρού και σκόνης ακρυλικού, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά ανάγλυφα σχέδια, όπως περίπλοκα λουλούδια ή ντελικάτους φιόγκους, που ταιριάζουν απόλυτα με το σχήμα και το χρώμα των νυχιών της πελάτισσάς σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ακρυλικό νυχιών για να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια σε έναν διαφορετικό χώρο εργασίας, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε κόλλα για τα νύχια ή ακρυλική σκόνη για να εφαρμόσετε το "γλυπτό" σας πάνω στο νύχι.

4. Αυτοκόλλητα 

Τα αυτοκόλλητα νυχιών είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να μεταμορφώσετε τα νύχια σε κάτι πανέμορφο! Τα αυτοκόλλητα νυχιών έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, όπως δαντέλα, καρό, κουκίδες (polka dots), κ.α. Το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε εκπληκτικά 3D nail art με αυτοκόλλητα, είναι ένα ισχυρό top coat νυχιών.

Τελευταία Post