WILD ROMANTICS - NEW CND FALL COLLECTION

09/13/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η CNDWild Romantics είναι μια συλλογή βερνικιών νυχιών που γιορτάζει την ελευθερία, την αγάπη και τη φύση. Η φθινοπωρινή αυτή σειρά σας προσκαλεί να αναζητήσετε την εκλεπτυσμένη απλότητα, και να βρείτε ομορφιά στη γαλήνη.

Διαθέσιμη σε CND SHELLAC Brand Gel Polish και σε CND VINYLUX Long Wear Polish, αυτή η γήινη γκάμα χρωμάτων μας προσφέρει μια άνεση που ανεβάζει τη διάθεση, και μία ζεστή αγκαλιά. Η νέα φθινοπωρινή συλλογή περιλαμβάνει τις αποχρώσεις: Books & Beaujolais, ένα βαθύ κόκκινο - Wrapped in Linen, ένα κλασικό neutral - Soft Flame, ένα σοφιστικέ τερακότα - Wooded Bliss, ένα πλούσιο μωβ με καφέ τόνους - Candlelight, ένα χρυσοκίτρινο με πορτοκαλί τόνους (σαν τα φύλλα του φθινοπώρου), και  Verbena Velvet, ένα βαθύ βιολετί.

“Αυτό το Φθινόπωρο, γιορτάζουμε την εσωτερική μας πνευματική ελευθερία, δημιουργώντας μια βαθύτερη εκτίμηση για τις μικρές στιγμές γαλήνης που βρίσκουμε στη φύση,” είπε η Jan Arnold,  συν-ιδρύτρια της CND™. “Είτε κάνετε μια βόλτα στην εξοχή είτε πίνετε ένα ποτήρι κρασί δίπλα στο τζάκι, η ζεστή και γήινη αυτή συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ομορφιά που υπάρχει στη γαλήνη.”

 

Τελευταία Post