PediSpa Moroccan Ghassoul products

05/19/2017
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Με μεγάλη χαρά προσθέσαμε στη λίστα των προϊόντων μας την καινούργια εξαιρετική σειρά της Gena για spa πεντικιούρ.

Είναι μια πλήρης σειρά που έχει σαν βάση της τον Μαροκινό πηλό Ghassoul, του οποίου οι ιδιότητες είναι ευρέως διαδεδομένες πλέον στον κόσμο της ομορφιάς. Με τη βοήθεια της καλής ενυδάτωσης, το συγκεκριμένο συστατικό κάνει πραγματικά θαύματα.

Η σειρά αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά προϊόντα: Aπό το Soak (άλατα ποδιών), το Scrub (απολεπιστικό ποδιών), την μάσκα ποδιών, και την κρέμα ενυδάτωσης.

Πώς να τα χρησιμοποιήσετε:
ΒΗΜΑ 1 SOAK: Ρίξτε περίπου 14g σε 1-1,5 λίτρο χλιαρού νερού και αφήστε τα πόδια να απολαύσουν για 5-10 λεπτά πριν ξεκινήσετε τη φροντίδα.

ΒΗΜΑ 2 SCRUB: Ανακατέψτε τα περιεχόμενα πριν τη χρήση. Εφαρμόστε Scrub σε αποξηραμένο με πετσέτα δέρμα, και πραγματοποιήστε απαλά μασάζ στο πόδι. Για μια μαλακότερη απολέπιση, αφήστε σε ελαφρώς νωπό δέρμα. Ξεπλύνετε στο μπάνιο με σαπούνι και νερό.

ΒΗΜΑ 3 MASK: Εφαρμόστε μια λεπτή επικάλυψη της μάσκας στο πόδι και τον αστράγαλο και τυλίξτε με μια πετσέτα ή μεμβράνη. Μετά από 5-10 λεπτά, βυθίστε το πόδι στο λουτρό και χρησιμοποιήστε μια πετσέτα ή μια βούρτσα καθαρισμού για να αφαιρέσετε τη μάσκα.

ΒΗΜΑ 4 MASSAGE: Απλώστε γενναιόδωρα την κρέμα στα πόδια. Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας τεχνική μασάζ.

Βρείτε την ολοκληρωμένη σειρά διαθέσιμη εδώ

Τελευταία Post