Νέες θεραπείες αποτρίχωσης Xanitalia!

07/02/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Αποτρίχωση. Σίγουρα δεν είναι το πιο "γκλαμ" είδος περιποίησης δέρματος, αλλά ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια: αν έχει κανείς πρόβλημα στο δέρμα σε αποτριχωμένες περιοχές του σώματος, τότε αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα!

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τρίχες σε σημεία που δεν επιθυμούν, και τα μέσα που χρησιμοποιούν για να απαλλαγούν από αυτές —είτε είναι η αποτρίχωση με κερί, είτε λέιζερ, ή ακόμα και αποτριχωτικές κρέμες— μπορεί να προκαλέσουν διάφορα δερματικά θέματα, όπως τρίχες που μεγαλώνουν εσωτερικά, ερεθισμό και ξηρότητα.

Για να αποφύγουμε την ερυθρότητα και τον ερεθισμό και να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη καταπράυνση και ενυδάτωση του δέρματος μετά από την αποτρίχωση, έχουμε τις κατάλληλες θεραπείες αποτρίχωσης που μόλις παραλάβαμε από την Xanitalia! Οι θεραπείες αυτές είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές, αρκετά οικονομικές και είναι paraffin και paraben FREE!

  • After-Wax Argan Oil 500ml - λάδι για μετά την αποτρίχωση, με εξαιρετικά βελούδινη υφή. Πλούσιο σε μαροκινό έλαιο Argan, καθαρίζει το δέρμα σε βάθος ενώ ταυτόχρονα το θρέφει, εξασφαλίζοντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας και αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητά του.
  • After-Wax Calendula Oil 500ml - λάδι για μετά την αποτρίχωση με έλαια φυτικής προέλευσης, απομακρύνει όλα τα υπολείμματα κεριού χωρίς να αφήνει κολλώδη κατάλοιπα. Με το Calendula Officinalis, γνωστό για τις καταπραϋντικές, μαλακτικές του ιδιότητες, είναι ειδικά σχεδιασμένο για επιδερμίδες με τάση ξηρότητας. 
  • After-Wax Aloe Vera Lotion 500ml - ρευστή λοσιόν με εξαιρετικά απαλή δομή, καθαρίζει τις περιοχές δέρματος που υποβάλλονται σε θεραπεία γρήγορα και αποτελεσματικά. Το εκχύλισμα Aloe Vera, φημισμένο για τις προστατευτικές και μαλακτικές του ιδιότητες, αναγεννά και αναζωογονεί τα πιο ώριμα, ξηρά δέρματα. 
  • After-Wax Argan Massage Oil 500ml - λάδι μασάζ με εκπληκτική ρευστότητα, που εξασφαλίζει τη μέγιστη χαλάρωση κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Εμπλουτισμένο με μαροκινό έλαιο argan, φημισμένο ως το πιο αποτελεσματικό μαλακτικό, που θα δώσει νέα σφριγηλότητα στο δέρμα. Ιδανικό για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Τελευταία Post