Το Vinylux Weekly polish μας ξανασυστήνεται!

01/01/2018
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το συγκεκριμένο μας post δεν αφορά σε κάποια νέα σειρά προϊόντων, αλλά σε μια ήδη πολυαγαπημένη σειρά βερνικιού νυχιών της CND, που μας συστήνεται ξανά από την αρχή ανανεωμένη και βελτιωμένη: το Vinylux Weekly Polish!

Η πατενταρισμένη φόρμουλα του CNDVINYLUX™ συνδυάζει διάφορες τεχνολογίες που κάνουν το προϊόν μοναδικό, με πρώτη και καλύτερη την Τεχνολογία ProLight®, για να αυξάνει την ανθεκτικότητα των βερνικιών κάθε φορά που έρχονται σε επαφή με το φυσικό φως. Δεν χρειάζεται λάμπα UV ή LED, μόνο φυσικό φως για να πολυμεριστεί!

Η νέα φόρμουλα του CND™ VINYLUX™ πυκνώνει λιγότερο όσο περνάει ο χρόνος και παραμένει στην αρχική του σύσταση. Η μοναδική του τεχνολογία επιτρέπει μια εφαρμογή ακριβείας, χωρίς την ανάγκη για χρήση base coat, γεγονός που συμβάλει σε μια ταχύτερη υπηρεσία.

Επίσης, η νέα του σύνθεση με προηγμένους μικροπόρους προσφέρει μια επίστρωση που "αναπνέει", ενισχυμένη από ένα μείγμα από 3 νέα συστατικά φροντίδας (Κερατίνη, Βιταμίνη E και Έλαιο Jojoba), που θα δώσουν στα νύχια σας όλη την περιποίηση που χρειάζονται.

Τέλος, διαθέτει νέο και βελτιωμένο πινέλο, για μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή και καλύτερη κάλυψη. Είναι πιο πλατύ και πιο επίπεδο, με αποτέλεσμα να καλύπτει εύκολα και ομοιόμορφα ολόκληρο το νύχι με ένα πέρασμα!

  

Τελευταία Post