ΝΕΑ συλλογή βερνικιών CND "Painted Love"

01/17/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Γιορτάστε τις ανθρώπινες σχέσεις και τις ιδιαίτερες στιγμές που μας φέρνουν κοντά, με αυτήν την εμπνευσμένη από τον Άγιο Βαλεντίνο παλέτα! Η νέα συλλογή βερνικιών της CND ονομάζεται Painted Love και περιλαμβάνει έξι ακαταμάχητες, ευέλικτες αποχρώσεις που θα προσθέσουν λάμψη και επιθυμία στο μανικιούρ σας.

Διαθέσιμη σε CND SHELLAC Brand Gel Polish και CND VINYLUX Long Wear Polish, αυτή η συλλογή θα σας δώσει όλα τα συναισθήματα που έρχονται μαζί με τη μαγεία της αγαπημένης ημέρας του Έρωτα – χαρά, άνεση, και πολλή αγάπη. Αυτή η νέα σειρά αποχρώσεων προσφέρει ένα ταίριασμα για κάθε τόνο δέρματος και για όλους τους εορτασμούς που μπορούμε να περιμένουμε με ανυπομονησία, όπως: Cuddle Up, ένα απαλό μπεζ/ροζ - In Lust, ένα θερμό έντονο ροζ - Steel Kisses, ένα μεταλλικό ασημί - Feel the Flutter, ένα βαθύ μωβ - Love Fizz, ένα κλασσικό κόκκινο με διακριτική λάμψη - Happy Go Lucky, ένα ψυχρό περλέ ροζ. 

“Η συλλογή Painted Love δημιουργήθηκε για να αναδείξει τη χαρά και τον ρομαντισμό που μας περιβάλλει αυτή την εποχή του χρόνου”, είπε η Jan Arnold, Co-Founder της CND. “Με μια απόχρωση για κάθε περίσταση, αυτές οι έξι αποχρώσεις είναι ιδανικές για μια βραδινή έξοδο στην πόλη, αγκαλιά στον καναπέ βλέποντας την αγαπημένη σας rom-com, ή για ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας.”

Τελευταία Post