5 "Iconic" αποχρώσεις της CND!

01/09/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Οι πιο αξιομνημόνευτες αποχρώσεις της CND επιστρέφουν με τη νέα limited edition συλλογή βερνικιών "Iconic".

Σχεδιασμένη για να τιμήσει τους παλαιότερους fans της CND, αυτή η συλλογή με 5 ημιμόνιμα βερνίκια CND Shellac, παρουσιάζει μια επιλογή από τις πιο συναρπαστικές και πρωτοποριακές αποχρώσεις του brand. Με μια διαχρονική φινέτσα, η συλλογή "Iconic" αντιπροσωπεύει τις στιγμές που έχουν αλλάξει τη βιομηχανία της ομορφιάς και του στυλ και εξακολουθούν να επηρεάζουν τα σημερινά trends, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν τη σύγχρονη, fashion-forward κληρονομιά της CND! Επιλέξτε το χρώμα ανάλογα με την προσωπικότητά σας – υιοθετήστε ένα σικ look των προαστίων με τα Company Red, Satin Sheets και Pointe Blanc, ή νιώστε τα σύγχρονα vibes της πόλης με τα Jiggy και Spike. 

“Η CND Shellac Iconic Collection είναι εμπνευσμένη από τους πιστούς fans της εταιρείας μας, που μας έχουν υποστηρίξει ανά τα χρόνια και έχουν δημιουργήσει αμέτρητα εκπληκτικά nail styles με τα προϊόντα μας” είπε η Co-Founder & Style Director της CND™, Jan Arnold. “Αυτά τα βερνίκια νυχιών τιμούν τον ενθουσιασμό για τα χρώματα που καθορίζουν τις τάσεις και αντιπροσωπεύουν τις πολλές αξέχαστες στιγμές που έχουμε ζήσει στη μόδα ανά τα χρόνια, καθώς και τη δική μας πλούσια ιστορία.”

Αυτη η "one-time only" κυκλοφορία περιλαμβάνει μια σειρά από ζωηρές αποχρώσεις CND™ SHELLAC™ Brand Gel Polish που θα φορεθούν πολύ, για μια νέα οπτική πάνω στο σύγχρονο nail look.

Τελευταία Post