ΝΕΑ σειρά τεχνητών νυχιών από την CND!

11/17/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε τo πρωτοποριακό σύστημα επιπρόσθετων νυχιών με gel σε μπουκαλάκι με πινέλο PLEXIGEL από την CND!

Πρόκειται για το σύστημα επιπρόσθετων νυχιών, που θα αλλάξει τη ζωή των επαγγελματιών νυχιών παγκοσμίως. Ετοιμαστείτε για να υποδεχτείτε το CND PLEXIGEL! Μετά τη δημιουργία του CND Shellac, της επαγγελματικής υπηρεσίας gel polish που έφερε επανάσταση στη βιομηχανία νυχιών το 2010, η CND επεκτείνει την κληρονομιά της στην επιστήμη και την καινοτομία με ένα μοναδικό σύστημα επιπρόσθετων νυχιών all-in-one.

Υπάρχουν πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές όσον αφορά την εμφάνιση των νυχιών, ανάμεσα στις οποίες είναι τα σπασμένα, ραγισμένα, ξεφλουδισμένα ή επίπεδα νύχια. Μερικές φορές, μόνο ένα ή δύο νύχια χρειάζονται επιδιόρθωση. Τι είναι πιο απογοητευτικό από το να σπάσεις ένα νύχι και να σκέφτεσαι ότι τώρα πρέπει να τα λιμάρεις όλα και να τα κοντύνεις; Τώρα, με το CND PLEXIGEL, δεν χρειάζεται πλέον! Τα κοινά προβλήματα των νυχιών μπορούν να λυθούν εύκολα - χωρίς δοχεία, χωρίς σωληνάρια και χωρίς ακαταστασία!

Σχεδιασμένη για να παρέχει μια ευέλικτη και εύκολη λύση σε πολλαπλά προβλήματα για τα νύχια, η τεχνολογία του CND PLEXIGEL παρέχει 3+ εβδομάδες αντοχής, μήκους και σχήματος, με ελάχιστο χρόνο εφαρμογής. Επιδιορθώστε σπασίματα, ρωγμές και ξεφλουδίσματα με την ευέλικτη και σκληρή επίστρωση του CND PLEXIGEL, που ταυτόχρονα προστατεύει και το φυσικό νύχι. Το καθαρό και απλό σύστημα σε μπουκάλι με πινέλο δεν χρειάζεται μίξεις ή dipping, ενώ τα προσαρμοσμένα πινέλα και η φόρμουλα τζελ που σταθεροποιείται και ισιώνει από μόνη της, προσφέρει μια ομαλή και ακριβή εφαρμογή. Βαθιά ριζωμένο στην καλή υγεία των νυχιών, το CND PLEXIGEL είναι σχεδιασμένο για να δίνει σχήμα, να κτίζει και να προστατεύει τα νύχια χωρίς βλάβη στο φυσικό νύχι*. Μπορείτε να αφήσετε τα νύχια εντελώς διάφανα, ή να δώσετε φινίρισμα με το αγαπημένο σας CND Shellac ή CND Vinylux χρώμα! Οι επιλογές είναι ατελείωτες!

 

Το σύστημα CND PLEXIGEL περιλαμβάνει:

PLEXIGEL BONDER: Ένα gel base coat σχεδιασμένο για άψογη προσκόλληση και μεγάλη διάρκεια.

PLEXIGEL SHAPER: Ένα κρυστάλλινα διάφανο τζελ ενίσχυσης φυσικού νυχιού σε μπουκάλι με πινέλο,  που παρέχει προστασία και αντοχή. Το Shaper γεμίζει, λειαίνει, σχηματίζει τα νύχια, και βοηθάει στην επιδιόρθωση ραγισμάτων και σπασιμάτων στο νύχι.

PLEXIGEL BUILDER: Ένα διάφανο τζελ κτισίματος σε μπουκάλι με πινέλο, για να επιτυγχάνετε τη δημιουργία πιο μακριών επιπρόσθετων νυχιών. Το Builder παρέχει δομή στο νύχι με προσαρμόσιμο μήκος, καθιστώντας εύκολη τη διαδικασία κτισίματος μακριών νυχιών λόγω της συσκευασίας του με πινέλο!

PLEXIGEL PROTECTOR TOP COAT: Ένα gel top coat για λάμψη, προστασία και ανθεκτικότητα 3+ εβδομάδων.

* Εφόσον χρησιμοποιείται με βάση τις οδηγίες της παραγωγού εταιρείας.

 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Write a review
Λοσιόν μανικιούρ Black Cherry & Nutmeg - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Λοσιόν χεριών/σώματος BLACK CHERRY & NUTMEG LOTION 245ml 7 λεπτά πριν
CND Creative Play Gel Polish Red Y To Roll - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα CP Gel Polish - Red Y To Roll #412 7 λεπτά πριν
Αφαιρετικό για πετσάκια νυχιών CND Cuticle Away - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Αφαιρετικό για πετσάκια CUTICLE AWAY 177ml 12 λεπτά πριν