Νέα Plexigel Color Builders από την CND!

01/12/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η CND είναι περήφανη που παρουσιάζει μια συναρπαστική προσθήκη στο σύστημα τεχνητών νυχιών της PLEXIGEL: Τα CND PLEXIGEL COLOR BUILDERS, 5 αποχρώσεις για κτίσιμο που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Τώρα μπορείτε να Γεμίσετε, να Διορθώσετε, να Σχηματίσετε, και να Κτίσετε με Χρώμα!

Σχεδιασμένη ως μια ευέλικτη και πρακτική λύση για πολλαπλά προβλήματα των νυχιών, η τεχνολογία του CND PLEXIGEL COLOR BUILDER παρέχει αντοχή, μήκος και σχήμα για 3+ εβδομάδες, σε μια ποικιλία ουδέτερων αποχρώσεων.

Τώρα οι Επαγγελματίες νυχιών θα έχουν τη δυνατότητα να κτίσουν ένα φυσικό νύχι χρησιμοποιώντας το PLEXIGEL COLOR BUILDER και να εξοικονομήσουν χρόνο, έχοντας επιπρόσθετα νύχια και χρώμα όλα σε ένα, χωρίς την ανάγκη για μια επιπλέον στρώση χρώματος από πάνω. Οι πελάτες σας θα μπορούν να προσθέσουν μήκος και δύναμη στα νύχια τους σε μια φυσική απόχρωση που να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός τους, χρησιμοποιώντας μία από τις πέντε νέες αποχρώσεις μας: Oat Milk, Porcelain, Soft Blush, Spiced Taffy και Milky Mauve.

Στηριγμένο στην επιστήμη και με μοναδικό στόχο την υγεία και ομορφιά των νυχιών, το σύστημα CND PLEXIGEL® έχει σχεδιαστεί ώστε να δίνει σχήμα, να κτίζει  και να προστατεύει τα νύχια, χωρίς να τους προκαλεί ζημιά*.

*εφόσον χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.

 

Τελευταία Post