CND Treasured Moments - Fall '19

08/29/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

 

Πολύτιμες Φθινοπωρινές Στιγμές


Αποδράστε στις πιο συναισθηματικές σας αναμνήσεις αυτό το φθινόπωρο, με μια εκλεπτυσμένη γκάμα πλούσιων, γήινων τόνων, που έχουν τελειοποιηθεί ώστε να διοχετεύσουν μια αίσθηση αυθεντικού vintage. Απολαύστε την άνεση της φθινοπωρινής εποχής και τη νοσταλγία του παρελθόντος με τη συλλογή βερνικιών Treasured Moments, η οποία διαθέτει πέντε φθινοπωρινές αποχρώσεις νυχιών που "αναζωπυρώνουν" τις πολύτιμες αναμνήσεις της ζωής.

Εμπνευσμένη από τη λαχτάρα να επιστρέψουμε σε μια παρελθούσα περίοδο χαράς και άνεσης, η συλλογή Treasured Moments, που αποτελείται από βερνίκια νυχιών μακράς διάρκειας CND Vinylux και ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών CND Shellac, μας ενθαρρύνει να θυμηθούμε μερικές από τις πιο πολύτιμες και αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

"Αυτή η συλλογή έχει να κάνει με την αξιοποίηση των καλύτερων αναμνήσεων σας, αυτών δηλαδή που ασκούν τέτοια επίδραση πάνω σας ώστε να αφήνουν ένα μόνιμο "αποτύπωμα" στο ταξίδι της ζωής σας”, αναφέρει η Co-Founder & Style Director της CND, Jan Arnold. “Ο στόχος μας με αυτή τη συλλογή δεν ήταν μόνο να προσφέρουμε μια υπέροχη φθινοπωρινή χρωματική παλέτα, αλλά επίσης  να αντλήσουμε ομορφιά από αυτές τις στιγμές που μας κάνουν όλους να σταματήσουμε για ένα δευτερόλεπτο και να εκτιμήσουμε την ανθρώπινη εμπειρία και όλα όσα μας περιτριγυρίζουν - με λίγα λόγια θέλαμε να δημιουργήσουμε τη νοσταλγία μέσα σε ένα μπουκαλάκι!”

Ως μια πολύχρωμη υπενθύμιση ότι η ζωή έχει να κάνει με τη ανάμνηση και τον εορτασμό τέτοιων καθοριστικών στιγμών, η συλλογή Treasured Moments της CND είναι η απόλυτη βόλτα στις αναμνήσεις μας.

Τελευταία Post