14 Νέα χρώματα από την CND

11/30/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Σας παρουσιάζουμε τη νεότερη συλλογή της CND™ μέχρι σήμερα: την COLORWORLD. Αυτή η ζωντανή παλέτα μαγευτικών αποχρώσεων ενθαρρύνει τον nail artist να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του, ώστε να δημιουργήσει το απόλυτο σχέδιο νυχιών!

Διαθέσιμη σε CND Shellac Brand Gel Polish και CND Vinylux Long Wear Polish, αυτή η παλέτα αποτελείται από 14 από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις που ζητούν οι πιο έμπιστοι επαγγελματίες μας — από το Maple Leaves, ένα θερμό burnt orange, ως το Vintage Blue Jeans, ένα απαλό dusty blue, το Gilded Sage, ένα ανοιχτό πράσινο, και το Above My Pay Gray-ed, ένα γκρι της πέτρας.

“Η συλλογή COLORWORLD είναι μια χώρα φαντασίας και απεριόριστων δυνατοτήτων,” δηλώνει η Jan Arnold, Co-Founder της CND™. “Δεκατέσσερις από τις αποχρώσεις που ζητήσατε περισσότερο, όπου η καθεμία μπορεί να γίνει η νέα αγαπημένη σας απόχρωση κάθε διαφορετική μέρα! Αυτή η παλέτα δημιουργεί μια αρμονία όπως ένας ιμπρεσιονιστικός πίνακας, ένα έργο τέχνης με φωτεινές και σκοτεινές αποχρώσεις μαζί, μια αντανάκλαση του φωτός μέσω της κίνησης.”

CND COLORWORLD – 14 New CND Shellac & Vinylux Colours November 2022 – Fee  Wallace Online

 

Τελευταία Post