Yellow and Marble!

05/24/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τα νύχια μας και το μανικιούρ μας πιο συγκεκριμένα αποτελούν τελευταία μια σημαντική πινελιά στην τελειοποίηση του στυλ μας, καθώς είναι η βασική του λεπτομέρεια για να λέμε ότι έχουμε πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Οι τάσεις συνεχώς ανανεώνονται, αλλά υπάρχουν και πράγματα που μένουν σταθερά στην πρώτη γραμμή. Μια τάση που έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία δύο χρόνια και παραμένει στις πρώτες θέσεις προτιμήσεων είναι η τεχνική του μαρμάρου, τα marble nails.

Γι' αυτό και εμείς όπου μπορούμε τα εντάσσουμε στο μανικιούρ, αλλά βρίσκουμε και υπέροχους τρόπους να τα συνδυάσουμε...

Όπως είναι το αγαπημένο αυτή την εποχή κίτρινο χρώμα. Το κίτρινο χρώμα στα νύχια μας δίνει την εντύπωση ότι είναι περισσότερο για τις τολμηρές, όμως αυτή είναι μια άποψη που έχει εκλείψει, καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν. Το μυστικό είναι να βρείτε το σωστό κίτρινο, καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές από τη συλογή της CND και για όλους του τύπους δέρματος.

Τα μόνιμα βερνίκια νυχιών CND Shellac σε κίτρινη απόχρωση μπορείτε να τα βρείτε εδώ και από τη σειρά βερνικιών μακράς διάρκειας CND Vinylux μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Για το nail design της φωτογραφίας χρησιμοποιήθηκε το Jellied, ένα έντονο φωτεινό κίτρινο.

Οι πιο pastel αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας, ενώ τα πιο θερμά στα σκουρόχρωμα και σταρένια δέρματα.

Σίγουρα ο ήλιος θα βοηθήσει να αποκτήσετε και την κατάλληλη απόχρωση στο δέρμα σας, για να πετύχετε την ιδανική αντίθεση και ένταση που θέλετε!

Τελευταία Post