Winter Nail Art Trends

11/10/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Οι ψυχρές θερμοκρασίες θα αρχίσουν να κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους, γεγονός που σημαίνει πως ήρθε ο καιρός να κάνουμε την μετάβαση προς τα σχέδια νυχιών που θα μας προετοιμάσουν για τις πιο κρύες θερμοκρασίες. Icy μπλε αποχρώσεις νυχιών, μαργαριταρένια λάμψη και τολμηρά γραμμικά look είναι μόνο μερικά από τα στυλ που θα τραβήξουν την προσοχή μας αυτή την εποχή. Δείτε τα top trends που μπορείτε να δοκιμάσετε κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

TREND: Ice Queen

Αγκαλιάστε την "Βασίλισσα του Πάγου" που κρύβετε μέσα σας και επιλέξτε icy αποχρώσεις αυτό το χειμώνα. Για να δώσετε στα tips των νυχιών σας μια όψη σαν να είναι παγωμένα από το χιόνι, συνδυάστε ένα ανοιχτό μπλε-γκρι χρώμα νυχιών με μια διακριτική πινελία από shimmer.

TREND: Gold Digger

Ανταλλάξτε τις μωβ και blush αποχρώσεις βερνικιών νυχιών σας, για μια rose-gold chrome σκόνη! Με ισορροπία ανάμεσα στη θηλυκότητα και τη σύγχρονη μόδα, αυτό το look είναι τέλειο για να εντυπωσιάσετε κατά τη διάρκεια των εορτών.

TREND: Mother of Pearl

Η διακόσμηση με ντελικάτες πέρλες πάντα προσθέτουν μια κομψή, θηλυκή γοητεία σε οποιαδήποτε απόχρωση νυχιών. Γρήγορο tip: Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε top coat για να κολλήσετε τις πέρλες στο νύχι. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε clear gel ή κόλλα νυχιών για καλύτερα αποτελέσματα με περισσότερη διάρκεια.

TREND: Gatsby Girl

Τα Art deco σχέδια φαίνονται εξαιρετικά επιβλητικά κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών του χρόνου. Απλώς σκεφτείτε: περίτεχνα γεωμετρικά σχέδια, πλούσιες αποχρώσεις και πινελιές χρυσών διακοσμητικών!

Τελευταία Post