Wildfire... το κόκκινο που όλοι αγαπάμε!

02/14/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ, και αυτό μας δίνει μια εξαιρετική δικαιολογία για να χρησιμοποιήσουμε και πάλι τις αγαπημένες μας κόκκινες αποχρώσεις νυχιών! Το κόκκινο χρώμα είναι κλασσικό όλο το χρόνο φυσικά, αλλά με τον έρωτα να πλανάται στον αέρα και τις καρδιές να αποτελούν το κύριο σύμβολο της πιο "γλυκερής" ημέρας του χρόνου, το κόκκινο έχει γίνει το επίσημο χρώμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και, ως εκ τούτου αποτελεί μια σταθερή επιλογή για τον εορτασμό της μέσω του μανικιούρ.

Η Νο1 απόχρωση στις προτιμήσεις μας - και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη γιορτή ή σημαντική περίσταση -  είναι το κόκκινο... και μάλιστα το αγαπημένο μας κόκκινο, το Wildfire.

Δοκιμάστε να εφαρμόσετε αυτό το υπέροχο κόκκινο χρώμα σε σχήματα καρδιάς ή σαν γραμμή γαλλικού - και όσο το κάνετε αυτό, ενσωματώστε και μερικά άλλα χρώματα νυχιών που σχετίζονται με τον ρομαντισμό, όπως το απαλό ροζ, ή ακόμα και μαύρο!

Το CND Wildfire είναι η πιο κλασσική κόκκινη απόχρωση με σταθερή αξία στις προτιμήσεις μας, διότι αναδεικνύει τη θηλυκότητα μας και ταιριάζει επίσης με όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας!

Ένα χρώμα για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις, το οποίο είναι διαθέσιμο στη σειρά ημιμόνιμων βερνικιών CND Shellac και στα βερνίκια μακράς διάρκειας CND Vinylux.

 

Τελευταία Post