Βερνίκια που αναδεικνύουν το μαύρισμα!

08/05/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το Καλοκαίρι είναι μια κάπως περίεργη εποχή για το δέρμα σας, σωστά; Έχοντας βγει από έναν μακρύ χειμώνα και παρόλο που έχει περάσει η Άνοιξη, πολλές από εσάς ίσως έχετε την αίσθηση πως είσαστε ωχρή και κάτασπρη! Κάποιες φορές ίσως αισθάνεστε ακόμα και χλωμή/κιτρινωπή... άρα κατά συνέπεια καθόλου θελκτική...

Ο καιρός όμως γίνεται όλο και πιο ζεστός - οπότε θα φαινόταν κάπως παράταιρο να μην έχετε πλέον μια ηλιοκαμμένη όψη. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μην ανησυχείτε! Έχουμε μια εκπληκτική και γρήγορη λύση, που μαγικά θα σας κάνει να φαίνεστε σαν να έχετε επιστρέψει από την Ibiza... μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα: Η σωστή απόχρωση βερνικιού νυχιών. Κι όμως, το μανικιούρ και το πεντικιούρ μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση μια ηλιοφώτιστης ακτινοβολίας στην επιδερμίδα σας. Δείτε παρακάτω τις αγαπημένες μας αποχρώσεις!

Whites


Όποιοδήποτε χρώμα νυχιών είναι πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματός σας, θα κάνει μεγαλύτερη αντίθεση με την επιδερμίδα σας (οι σκούρες, βαθιές αποχρώσεις θα κάνουν ακριβώς το αντίθετο, οπότε αποφύγετε τα μωβ-δαμασκηνί και τα σκούρα μπλε). Για μεγαλύτερη ένταση, δοκιμάστε ένα φωτεινό λευκό ή ιβουάρ χρώμα! Tip: Αν θέλετε ένταση, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ματ απόχρωση.

Δοκιμάστε: CND Vinylux Studio White

 

Mints


Τα ψυχρά παστέλ προσδίδουν ζεστασιά και χρώμα στο δέρμα, ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτόχρωμη ή σκούρα είναι η επιδερμίδα σας. Και επιπλέον; Ένα πρασινο-μπλε της μέντας ενεργεί ως "διορθωτής" χρώματος, αντισταθμίζοντας τους κίτρινους και ροζ τόνους που εμφανίζονται μετά από έναν μακρύ, ωχρό χειμώνα. 

Δοκιμάστε: CND Vinylux Mint Convertible

 

Gold-shimmer nudes


Τα μεταλλικά με shimmer (χρυσό, όχι ασημί) αντανακλούν το φως, προσδίδοντας μια ηλιόλουστη λάμψη στα δάκτυλά σας. Κρατήστε το nude όσο πιο ανοιχτόχρωμο γίνεται και το shimmer θα κάνει όλη τη δουλειά! Αυτές οι αποχρώσεις κολακεύουν πολύ τις ανοιχτές προς μεσαίες επιδερμίδες. 

Δοκιμάστε: CND Vinylux Grapefruit Sparkle

Τελευταία Post