Tortoise Tips manicure

11/15/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μια εξελιγμένη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε και να ανανεώσετε το μανικιούρ σας, διατηρώντας το παράλληλα (σχετικά) απλό, τότε αυτό το μανικιούρ της Kendall Jenner μπορεί να αποτελέσει την έμπνευση που ποτέ δε φανταζόσασταν ότι θα χρειαστείτε!

Η nail artist Lisa Kon ζωγράφισε τα νύχια του μοντέλου και κατόπιν εξήγησε την ιδέα πίσω από το σχέδιο σε ένα από τα ποστ της στο Instagram:

«Αυτό το σχέδιο νυχιών ταίριαζε τέλεια με το εκπληκτικά "δραματικό" μαύρο φόρεμά της από την Carolina Herrera," έγραψε η Kon.

Τα tips της Jenner με το μοτίβο της χελώνας έχουν μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το μανικιούρ της με τις  ρίγες ζέβρας, που είδαμε να φοράει πέρσι. Το κόνσεπτ παραμένει το ίδιο — μια αναβαθμισμένη εκδοχή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ — απλά πέρυσι, τα tips σχεδιάστηκαν με ασπρόμαυρες καμπυλωτές γραμμές για να μιμηθούν το μοτίβο του τριχώματος της ζέβρας.

Αυτό το "twist" πάνω στο γαλλικό μανικιούρ έχει μια μικρή ομοιότητα με το αμερικάνικο μανικιούρ, μια άλλη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ που έχει προτιμηθεί από τους nail artists φέτος. Η διάφανη βάση στα νύχια του μοντέλου είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό που μοιράζεται με την αμερικάνικη εκδοχή του γαλλικού αυτού μανικιούρ.

Αντί λοιπόν να περιγράψουμε το τελευταίο nail look της Jenner ως μια ανανεωμένη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα καινούργιο "twist" στο αμερικάνικο μανικιούρ.

 

Τελευταία Post