Top trending Fall 2019 nail colors

10/09/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Είναι σίγουρο πως τα πιο πολυ-φορεμένα χρώματα νυχιών και για αυτό το Φθινόπωρο, θα είναι το μαύρο, το σκούρο κόκκινο ή μπορντώ, το blue-black και το κυπαρισσί!

Αν όμως θέλετε πραγματικά να υιοθετήσετε τις πιο τρέχουσες τάσεις, υπάρχουν περισσότερο "περιπετειώδεις" αποχρώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε όταν επιλέγετε βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ σας. Το κλειδί είναι να επιλέξετε μια απόχρωση λιγότερο συνηθισμένη και να ανανεώσετε το look σας, με ένα πιο φρέσκο και πρωτότυπο χρώμα. Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, θα αποκαλύψουμε τα top φθινοπωρινά χρώματα νυχιών, που θα εκτοξεύσουν το στυλ των νυχιών σας σε ένα άλλο επίπεδο!

  1. Milk Chocolate | CND Vinylux Arrowhead - τα νύχια που είναι βαμμένα στο χρώμα της σοκολάτας είναι πάντα πολύ ελκυστικά και μας κάνουν να θέλουμε να τα φάμε! Μπείτε σε πειρασμό από αυτό το πανέμορφο, μεσαίου τόνου καφέ, και θα μεταφερθείτε πίσω στη δεκαετία του '70 όταν αυτή η απόχρωση ήταν στο αποκορύφωμά της. Αγαπάμε πολύ την ανανέωση αυτής της τάσης στα χρώματα νυχιών για το Φθινόπωρο! Ένα υπέροχο χρώμα που κάνει comeback, και δεν είναι μόνο γλυκό αλλά αποπνέει και ένα είδος "πολυτέλειας" στα νύχια μας!
  2. Red Rose | CND Vinylux Rose Brocade - Ανάμέσα σε όλα τα φθινοπωρινά κόκκινα και μπορντώ χρώματα νυχιών, θα παρατηρήσετε πως τα πιο εντυπωσιακά και ευχάριστα στο μάτι είναι τα κόκκινα που θυμίζουν το χρώμα του τριαντάφυλλου. Επιτέλους, η τριανταφυλλί απόχρωση νυχιών φέτος έχει βρει το δρόμο της προς την κορυφή των χρωματικών μας επιλογών! 
  3. Glossy Fuchsia | CND Vinylux Pink Leggings - Ένα φούξια μανικιούρ είναι η επιτομή του glamour! Με μια εξωτική γοητεία να ξεχυλίζει, αυτό το μαγευτικό χρώμα θα σας θυμίσει ένα κορσάζ με ορχιδέες, προσδίδοντας μια σταλιά χάρη στο Φθινόπωρό σας. Η ζωντάνια αυτού του χρώματος, όχι μόνο θα αναζωογονήσει τα νύχια σας, αλλά θα ανεβάσει και τη διάθεσή σας! Ιδανική για αμυγδαλωτά ή coffin νύχια, αυτή η φούξια απόχωση με το έντονα γυαλιστερό φινίρισμα πρόκειται να γίνει το νέο classic χρώμα νυχιών για το Φθινόπωρο!
  4. Nude & Bronze Sparkle | CND Vinylux Chandelier - Πασπαλίστε με γκλίτερ τα πάντα γύρω σας αυτό το Φθινόπωρο και περιποιηθείτε τα νύχια σας με ένα εντυπωσιακό στυλ! Από βραδιές για ποτό έως εορταστικές εκδηλώσεις, τα sparkly νύχια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να επιδείξετε τα χέρια σας στο μέγιστο βαθμό. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις για να διαλέξετε, αλλά εμείς λατρεύουμε αυτό το λαμπερό μπρονζέ γκλίτερ χρώμα Τα jazzy χέρια σας θα είναι εκθαμβωτικά, ειδικά όταν συνοδεύονται από ένα μικρό μαύρο φόρεμα!

Τελευταία Post