Το πράσινο βερνίκι του φθινοπώρου!

09/26/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η μόδα στα νύχια πάντα ακολουθεί τα fashion trends που κυριαρχούν ανά εποχή και, με βάση την εποχή που διανύουμε τώρα, θα βρείτε στην αγορά πολλά βερνίκια νυχιών σε αποχρώσεις που θα αγαπήσετε και αυτό το φθινόπωρο. Αυτό όμως που δεν ξέρατε μέχρι σήμερα, είναι ότι η βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς έχει ήδη αποφασίσει για σας ένα από τα top χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε φέτος στα νύχια σας, και θα ταιριάζει απόλυτα με τα outfit σε γήινες ή nude αποχρώσεις!

Ποιο είναι λοιπόν το γήινο χρώμα νυχιών που θα λατρέψετε να φοράτε αυτό το φθινόπωρο; Μα φυσικά το πράσινο, που θα φορεθεί πολύ και φέτος κυρίως στις αποχρώσεις του λαδί. Η CND μας χάρισε την υπέροχη απόχρωση Cap & Gown στο αυθεντικό ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών CND Shellac και στο βερνίκι μακράς διάρκειας CND Vinylux - ένα "γεμάτο" πράσινο-λαδί σε κρεμώδη υφή, που θα απογειώσει το φθινοπωρινό look σας και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!

Όπως είναι φυσικό, το Instagram έχει ήδη γεμίσει με φωτογραφίες από nail artists που αποφάσισαν να μοιραστούν μαζί μας τις ιδέες τους για πρωτότυπα μανικιούρ και να μας τα παρουσιάσουν. Προμηθευτείτε λοιπόν από τώρα αποχρώσεις που θυμίζουν φύλλα ελιάς και γενικότερα όλες τις πράσινες εκδοχές τους!

   

 

Τελευταία Post