Το λευκό του χειμώνα είναι εδώ και είναι μόδα!

12/07/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το λευκό του χειμώνα υφίσταται ως απόχρωση και είναι εδώ - και είναι γεγονός!

H CND ακολουθεί τη μόδα, αλλά επίσης πολλές φορές δημιουργεί η ίδια μόδα... έτσι και τώρα, η #1 τάση - το λευκό του χειμώνα - απέκτησε το δικό του βερνίκι στη νέα χειμερινή συλλογή Party Ready... και δεν είναι άλλο από το White Button Down!

Το White Button Down είναι μια υπόλευκη, θερμή, ημιδιάφανη απόχρωση νυχιών. Το λευκό που "κιτρινίζει" θα λέγαμε, ώστε να αποτυπώνει τη ζεστασιά των χρωμάτων του χειμώνα.

Δε χρειάζεται να σας πούμε ότι δεν πρέπει να το παραλείψετε από τη χρωματική σας παλέτα ως γνήσιες fashion experts, για πολλούς λόγους.

Συνδυάζεται άψογα με όλες τις αποχρώσεις, καθώς και με minimal αλλά και τολμηρά nail art, ταιριάζει με όλα σας τα looks σε όλες τις ώρες της ημέρας, είναι ιδανικό για τις γυναίκες, για τις οποίες τα nude και ανοιχτόχρωμα manicures είναι πλέον μονόδρομος (και δεν είναι λίγες).

Είναι η ιδανική απόχρωση για όλα τα μήκη και σχήματα των νυχιών και συνδυάζεται άψογα με χρυσές λεπτομέρειες, είτε πάνω στο νύχι είτε στα κοσμήματα σας, για εξαιρετικές εμφανίσεις τις ημέρες των γιορτών.

Τα λευκά νύχια δίνουν το αποτέλεσμα των καθαρών άκρων και το χειμώνα... και είναι η πρόταση που μας έρχεται από τα catwalks!

Το χρώμα White Button Down είναι διαθέσιμο στην ημι-μόνιμη σειρά βερνικιών CND Shellac και στα βερνίκια μακράς διάρκειας CND Vinylux.

 

Τελευταία Post