Το γαλλικό μανικιούρ... αλλιώς

03/19/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το γαλλικό είναι ίσως το σχέδιο που δοκιμάσατε για πρώτη φορά στο μανικιούρ και πιθανώς από τότε δυσκολευτήκατε να το αποχωριστείτε... Είναι αυτή η επιλογή σας, που σας έβγαλε ασπροπρόσωπη σε ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής σας και συνεχίζει να το κάνει, ανεξαρτητα την ηλικία και το προσωπικό στυλ σας!

Εκτός, όμως, από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ που συνδυάζει μία γαλακτερή ή ροζ και μία λευκή απόχρωση νυχιών στις άκρες, κάνοντας τα νύχια να δείχνουν κομψά με οποιοδήποτε outfit και αξεσουάρ, αυτήν την Άνοιξη ήρθε η ώρα να τολμήσετε και διαφορετικές εκδοχές του που θα απογειώσουν το μανικιούρ και τη διάθεσή σας!

Με διάφορες αποχρώσεις νυχιών και συνδυασμούς αλλά και εύκολες τεχνικές, η έμπνευση θα σας ακολουθήσει και εσείς θα είστε ένα βήμα μπροστά στο nail art!

 

ΚΕΡΙ ΤΙΤΑΝΙΟ 100ml -ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΦΑΛΗ - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα ΚΕΡΙ ΤΙΤΑΝΙΟ 100ml - Μεγάλη κεφαλή 1 λεπτά πριν
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 10pk ΛΙΜΑΣ PEDICURE 150grit - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΛΙΜΑΣ PEDICURE 10pk - 150grit 1 λεπτά πριν