Τα πιο Stylish νύχια του καλοκαιριού

08/03/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τα πιο stylish χρώματα νυχιών που θα φορεθούν αυτό το καλοκαίρι!

Τα φωτεινά χρώματα στα νύχια αποπνέουν κατά κανόνα μια αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση, που "φωνάζει" καλοκαίρι. Όταν όμως αυτά τα χρώματα είναι παράλληλα και κομψά, τότε μας δίνουν περισσότερο "αέρα" στη συνολική μας εμφάνιση και ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το προσωπικό μας στυλ.

Καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται σταδιακά, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε τα moody μαύρα και σκούρα μπλε ή μπορντώ βερνίκια, για άλλα πιο ανοιχτόχρωμα και φωτεινά. Δείτε παρακάτω μερικά από τα χρώματα νυχιών που επιλέγουν οι πιο stylish γυναίκες στον κόσμο αυτήν την στιγμή:

 

ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει εποχή που τα κόκκινα βερνίκια νυχιών να μην είναι στη μόδα: Κλασσικό, κομψό και δυναμικό, το κόκκινο είναι μία από τις πιο διαχρονικές επιλογές που σίγουρα αξίζει να εμπιστευθείτε και αυτό το καλοκαίρι!

ΑΠΟΧΡΩΣΗ: CND Vinylux Element

 

ΑΠΑΛΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Το πορτοκαλί, εκτός από το ότι είναι άκρως καλοκαιρινό, αποπνέει χαρά και μια γλυκύτητα. Στα θετικά της απόχρωσης αυτής, είναι το γεγονός ότι αναδεικνύει μοναδικά τη μαυρισμένη επιδερμίδα!

ΑΠΟΧΡΩΣΗ: CND Vinylux Shells In The Sand

 

ΜΩΒ - ΛΙΛΑ

Το μωβ -και κυρίως το ανοιχτό- αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη τάση στα νύχια για φέτος. Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να τολμήσουν το χρώμα στα νύχια, χωρίς όμως να απομακρυνθούν ιδιαίτερα από τη "ζώνη ασφαλείας" τους.

ΑΠΟΧΡΩΣΗ: CND Vinylux Get Nauti

 

ΚΑΘΑΡΟ ΛΕΥΚΟ

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, το λευκό είναι ένα από εκείνα τα χρώματα που είναι ιδιαίτερα αγαπητά στα νύχια όλες τις εποχές του χρόνου, καθώς κάνει τα νύχια να δείχνουν κομψά και "καθαρά".

ΑΠΟΧΡΩΣΗ: CND Vinylux Lady Lilly

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Write a review

Τελευταία Post