Τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών του καλοκαιριού!

08/03/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Είναι απολύτως φυσικό, μόλις η αυξημένη θερμοκρασία και υγρασία κάνουν την εμφάνισή τους κάθε καλοκαίρι, να ελαττώνουμε το makeup και τα πιο βαριά προϊόντα που ίσως φοράμε τις υπόλοιπες εποχές. Όμως, η ομορφιά του καλοκαιριού είναι πως δεν υπάρχει λόγος να συγκρατηθείτε καθόλου σε ό,τι αφορά το μανικιούρ, γιατί τα καλοκαιρινά χρώματα νυχιών αποτελούν πάντα την πιο φωτεινή, τολμηρή ποικιλία αποχρώσεων του έτους!

Δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά τα χρώματα, που μπορείτε ή πρέπει να φοράτε από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Θέλετε να φορέσετε ένα φθινοπωρινό μπορντό ή ένα ανοιξιάτικο παστέλ στα μέσα Ιουλίου; Κάντε το οπωσδήποτε. Αν όμως ψάχνετε για προτάσεις για τις νέες αγαπημένες σας καλοκαιρινές αποχρώσεις νυχιών, έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω τις πιο φρέσκιες, έτοιμες να κάνουν το μανικιούρ σας έναν βασικό συντελεστή σε οποιοδήποτε κύμα καύσωνα που μπορεί να προκύψει αυτή τη σεζόν!

RASPBERRY CANDY

"Το πιο hot χρώμα του περασμένου καλοκαιριού ήταν το 'Watermelon Sugar', και αυτό το καλοκαίρι θα είναι το Raspberry Candy", μας λεει η γνωστή nail artist Miss Pop. "Είναι ένα κλασικό, γκλαμ, και δυναμικό χρώμα." Και έχει απόλυτο δίκιο: ένα hot pink σαν κι αυτό, γίνεται αυτόματα πολύ δημοφιλές με το που έρθει ο Ιούνιος, και αυτή η συγκεκριμένη εκδοχή, το CND Vinylux Sangria at Sunset, υπόσχεται να φορεθεί και να διαρκέσει πολύ με την ανθεκτική σε γρατσουνιές φόρμουλα του.

JUNGLE GREEN

Υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις του πράσινου, και καμία από αυτές δεν είναι ακατάλληλη για ένα καλοκαιρινό μανικιούρ. Υπάρχει όμως κάτι τόσο φρέσκο στην απόχρωση του 'jungle green', που το κάνει να διαφέρει! Ούτε πολύ ανοιχτό και ούτε πολύ σκούρο, απλά μας θυμίζει φύλλα και πλούσια βλάστηση. Γι' αυτό και δεν είναι να απορεί κανείς που αυτή η συγκεκριμένη απόχρωση του CND Vinylux long wear polish, ονομάστηκε Palm Deco. Είναι ο τέλειος συνδυασμός φωτεινότητας και φρεσκάδας για τα καλοκαιρινά μας νύχια!

BLUEBELL

Το Bluebell (υάκινθος ή καμπανούλα) διαθέτει ένα από τα πιο απίθανα χρώματα στη φύση - τα λουλούδια αυτά έχουν τη μαγική απόχρωση του periwinkle (μπλε-λιλά). Εάν αναζητάτε ένα μανικιούρ που είναι αναμφισβήτητα όμορφο, χωρίς να στηριχθείτε στις συνηθισμένες -αναμφίβολα- όμορφες αποχρώσεις, τότε το CND Vinylux Wisteria Haze είναι το χρώμα που θα "εγκαινιάσει" το καλοκαίρι σας.

LIGHT ORCHID

Όχι ακριβώς ροζ, όχι ακριβώς μωβ: το χρώμα της ορχιδέας είναι υβριδικό, με μια φωτεινή "έκρηξη" έντασης. Είναι πολύ όμορφο, αλλά όχι τόσο συμβατικό, και η ζωντάνια του το καθιστά ένα από τα must του καλοκαιριού! Μας αρέσει ιδιαίτερα η διακριτικη, shimmery εκδοχή της CND με το Beckoning Begonia, καθώς είναι ένα πολύ δροσερό χρώμα για το καλοκαίρι.

HOT PAPAYA

Καμία καλοκαιρινή λίστα χρωμάτων νυχιών δεν είναι πλήρης χωρίς μια έντονη πορτοκαλί απόχρωση, και φέτος, το χρώμα της παπάγιας είναι το ιδανικό. Λιγότερο ροζ από το κοραλί, αλλά όχι τόσο κίτρινη όσο το μανταρινί, η απόχρωση της παπάγιας είναι ένα τόσο καλοδεχούμενο θέαμα για το καλοκαίρι, που μπορεί σχεδόν να θεωρηθεί ως neutral για αυτήν τη σεζόν. Ένα φωτεινό πορτοκαλί φαίνεται αναπάντεχα ωραίο και ταιριαστό σε όλους — και είναι ακόμα καλύτερο σαν μια fun απόχρωση για το πεντικιούρ - και η απόχρωση CND Vinylux Desert Poppy σας επιτρέπει να το πετύχετε!

 

Τελευταία Post