Τα nail trends που θα κυριαρχήσουν το 2021 (Α ΜΕΡΟΣ)

02/23/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος τίποτα δεν μας εμποδίζει από το να χρησιμοποιήσουμε την "έκτη αίσθησή" μας για να προβλέψουμε ποιες τάσεις θα δούμε να απογειώνονται στον χώρο ομορφιάς κατά τη διάρκεια του νέου έτους! Και φυσικά, ένας από τους αγαπημένους μας τομείς είναι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο μανικιούρ.

Πέρυσι, είδαμε περίπλοκα, εντυπωσιακά μοτίβα, όπως τα tortoise tips και τα cow prints να κυριαρκούν στα feeds των κοινωνικών μας δικτύων. Αλλά το 2021 - μετά από το δύσκολο έτος που περάσαμε - προβλέπουμε ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο στις τάσεις, με όλο και περισσότερους ανθρώπους να αναζητούν χαρά στα πιο μικρά μέρη (όπως π.χ. στα δάχτυλά τους!). Παρακάτω ανακαλύψτε τις κορυφαίες τάσεις νυχιών για το 2021, που έχουν επιβεβαιωθεί από τους επαγγελματίες nail artists παγκοσμίως:

 

Velvet Nails

Το συγκεκριμένο trend περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός βελούδινου, λαμπερού φινιρίσματος χωρίς τη χρήση διακοσμητικών. Δεν χρησιμοποιείται πραγματικό βελούδο για να επιτευχθεί η εμφάνιση των velvet nails. Αντ 'αυτού, εφαρμόζεται ένα ειδικό είδος μαγνητικού βερνικιού νυχιών που ονομάζεται "cat eye" και πολυμερίζεται στη λάμπα νυχιών, όπως και το κανονικό ημιμόνιμο βερνίκι.

Τα velvet nails θα συνεχίσουν να ανθίζουν, καθώς το βελούδο εισβάλλει σε πολλές πτυχές της βιομηχανίας της ομορφιάς και της μόδας - δείτε π.χ. την τεράστια μόδα των βελούδινων scrunchies για τα μαλλιά. Αυτό όμως που γενικότερα παρατηρούμε, είναι ότι τα νύχια με διάφορα «εφέ» δεν είναι πλέον μόνο για τις εορταστικές περιόδους, αλλά γίνονται δημοφιλή όλο το χρόνο!

 

Cheeky Nails

Τα "cheeky nails" αναφέρονται σε ελαφρώς κιτς, χαριτωμένα σχέδια όπως φιόγκοι, checkers και συννεφάκια. Ή αλλιώς, σκεφτείτε: απαλό κοριτσίστικο μακιγιάζ, αλλά για νύχια! 

Οι ίδιοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων που αναζητούν αυτά τα σχέδια νυχιών, αναζητούν επίσης συχνά μερικά beauty trends, όπως "butterfly eye makeup" και "baby pink blush".

Όσον αφορά αυτό το είδος σχεδίου, το πιο σημαντικό στοιχείο του είναι να μεταδώσουμε λίγη χαρά με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε! Η πρόβλεψή μας για τα μανικιούρ αυτού του έτους είναι πως θα δούμε όλων των ειδών τα σχετικά μοτίβα να κυριαρχούν στα social media, συμπεριλαμβανομένων των mismatched nails με διαφορετικά μοτίβα να καλύπτουν το κάθε νύχι. Άλλωστε, σε αυτούς τους τρελούς καιρούς που ζούμε, αξίζει να φοράμε οτιδήποτε μας φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπο!

 

Τελευταία Post