Τα nail trends που θα κυριαρχήσουν το 2021 (Β ΜΕΡΟΣ)

03/16/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Smiley Face Nails

Ενώ τα "smiley" nails ανήκουν στην γενικότερη κατηγορία των cheeky σχεδίων που αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο, γίνονται αρκετά δημοφιλή από μόνα τους για να δικαιολογήσουν μιαν ειδική αναφορά.

Όσον αφορά αυτό το είδος nail art, παρατηρούμε πως τα smileys στα νύχια εμφανίζονται σε κάθε μέγεθος, σχήμα και στυλ. Το μανικιούρ που είναι εμπνευσμένο από το συγκεκριμένο emoji μπορεί να δημιουργηθεί με αυτοκόλλητα νυχιών, με ένα accent nail, ή ακόμα και με smileys σε διαφορετικά χρώματα.

 

Abstract Nail Designs 

Μια ακόμα τάση που συγκαταλέγεται στην "indie" μόδα (όπως καθορίζεται από το Pinterest), είναι τα "αφηρημένης τέχνης" σχέδια νυχιών (abstract) που δεν είναι κάτι καινούργιο — αλλά θα είναι πιο δημοφιλή από ποτέ μέσα στο 2021! Συνδέοντάς τα με την άνθηση των φυτών και με την εμπνευσμένη διακόσμηση του σπιτιού, οι nail artists βρήκαν τον τρόπο να αναδείξουν την τάση του abstract σε έναν μικρότερο καμβά (δηλαδή τα νύχια!).

Αυτά τα περίπλοκα σχέδια χρειάζονται χρόνο για να δημιουργηθούν, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι nail artists επιλέγουν να βάψουν αυτά τα σχέδια σε ακρυλικά νύχια για να αποτρέψουν τους πελάτες από το να περάσουν ώρες στην καρέκλα. Έχοντας αυτό υπόψη, υπάρχουν αρκετοί πρακτικοί τρόποι να επιχειρήσει κάποιος αυτό το trend στο σπίτι, όπως βάφοντας ανομοιόμορφα δείγματα χρωμάτων σε συνδυασμό με γραμμές και κουκκίδες ελεύθερου σχεδιασμού.
 
 
 
Gilded Tips
 
Το 2020, είδαμε πολλά μανικιούρ εμπνευσμένα από το Γαλλικό, με αναπάντεχες λεπτομέρειες όπως glitter ή μεταλλικά tips. Φέτος, η παραλλαγή πάνω στο κλασικό Γαλλικό θα γίνει ακόμα πιο λαμπερή, με αποχρώσεις νυχιών που μοιάζουν με λιωμένο μέταλλο!
 
Πέρα από απλές μεταλλικές αποχρώσεις, αυτά τα "επιχρυσωμένα" μανικιούρ δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας πολυδιάστατης εμφάνισης, χρησιμοποιώντας βερνίκια με έντονη μεταλλική λάμψη.
 
Ενώ βλέπουμε ως επί το πλείστον αυτήν την τάση σε ασήμι και χρυσό, προβλέπουμε ότι αυτό το μανικιούρ θα γίνει ακόμα πιο δημιουργικό καθώς προχωράει η χρονιά, με μπρονζέ και κρυστάλλινους τόνους να κυριαρχούν στα tips των δακτύλων μας.
 
 
 
Short Nails
 
Με περιορισμένη πρόσβαση σε τακτικές υπηρεσίες ομορφιάς λόγω του κορονοϊού, πολλοί από εμάς περιορίσαμε τις επιλογές μας σε αυτές που είναι πιο εύκολες, έχουν πιο φυσική όψη, και απαιτούν χαμηλότερο επίπεδο συντήρησης.
 
Τα κοντά νύχια δεν είναι μόνο υγιεινά και πρακτικά, αλλά αποτελούν και μία τάση που ολοένα θα μεγαλώνει μέσα στο 2021!
 
Είναι πολύ πιθανό να κόψατε τα νύχια σας όταν ξεκίνησε το lockdown, για να τα βγάλετε πέρα ώσπου να μπορέσετε να δείτε ξανά την μανικιουρίστ σας, αλλά τώρα να τα έχετε συνηθίσει και να μη θέλετε να τα μακρύνετε. Ή ίσως να είδατε πως τα κοντύτερα νύχια έχουν πέραση αυτή την εποχή και θέλετε να ακολουθήσετε κι εσείς αυτό το trend. Είτε έτσι είτε αλλιώς, προβλέπουμε ότι τα νύχια χαμηλότερης συντήρησης θα έχουν την τιμητική τους όλο το 2021!
 
 

Τελευταία Post