9 must τάσεις στα βερνίκια νυχιών για το καλοκαίρι 2018

05/17/2018
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το Καλοκαίρι του 2018 βρίσκεται προ των πυλών και ένα βασικό του συστατικό είναι φυσικά τα νύχια μας, που μπορούν να απογειώσουν το στυλ μας και να μετατρέψουν ακόμα και το πιο βαρετό look σε μια ξεχωριστή εμφάνιση. Κάθε χρόνο οι τάσεις της μόδας αλλάζουν και κυριαρχούν διαφορετικά βερνίκια νυχιών που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Ποιες είναι, λοιπόν, οι φετινές τάσεις για το καλοκαίρι που μας έρχεται;

Κλασσικό κόκκινο

Τα κόκκινα βερνίκια νυχιών σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις, από το κόκκινο του αίματος μέχρι το σκούρο κόκκινο και το ανοιχτό κόκκινο που φλερτάρει με το πορτοκαλί, επανέρχονται δυναμικά. Μάλιστα, φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι της μόδας τα κοντά νύχια, οπότε δεν υπάρχει τίποτα πιο σικ από περιποιημένα κοντά νύχια βαμμένα στο κόκκινο της φωτιάς.

Μαύρο

Η εποχή που τα μαύρα βερνίκια νυχιών φοριούνταν μόνο το χειμώνα έχει παρέλθει οριστικά. Πλέον, μία από τις τάσεις επιβάλλει μακριά μυτερά νύχια σε σχήμα στιλέτου, βαμμένα με κατάμαυρο βερνίκι. Είναι σίγουρα εκκεντρικό, όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Glitter

Το glitter είχε την τιμητική του το χειμώνα που μας πέρασε και συνεχίζει δυναμικά και το καλοκαίρι. Τα glitter βερνίκια νυχιών, όπως το χρυσό και το ασημένιο, μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε ολόκληρο το νύχι ή με διχρωμία.

Ροζ

Το παστέλ ροζ είναι ξανά εδώ και μας θυμίζει την πιο κοριτσίστικη πλευρά μας. Είναι το βερνίκι που θα φορεθεί περισσότερο την άνοιξη και ίσως το μόνο παστέλ που θα προτιμηθεί τόσο πολύ φέτος.

Έντονο ματ

Τα έντονα ματ βερνίκια νυχιών είναι επίσης μια τάση που θα εντυπωσιάσει. Σε διάφορα χρώματα, όπως φλούο ροζ, κίτρινο και πορτοκαλί, το neon εφέ υπογραμμίζει την επιστροφή των 80’s σε όλα τα επίπεδα.

Μπλε της θάλασσας

Το μπλε ως χρώμα έχει εμφανιστεί στα βερνίκια νυχιών τα τελευταία χρόνια και μας γοήτευσε τους περασμένους χειμώνες στη σκούρα εκδοχή του. Τώρα κυριαρχεί στην απόχρωση του ocean blue που κάνει τα νύχια μας να θυμίζουν θάλασσα και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην παραλία και το νησί.

Μεταλλικό opaque

Το μεταλλικό opaque είναι η πιο διακριτική εκδοχή στην τρέλα του μεταλλικού των τελευταίων χρόνων. Η φυσική θαμπή του όψη σε βερνίκια νυχιών, όπως το μωβ και το ροζ, του δίνει έναν ιδιαίτερο τόνο πέρα από τα συνηθισμένα.

Παστέλ

Τα παστέλ βερνίκια νυχιών ήταν πάντα το απαραίτητο συστατικό, κυρίως της Άνοιξης. Φέτος, όπως είπαμε, από αυτά θα πρωταγωνιστήσει το ροζ, όμως αν θέλετε να φορέσετε και κάποιο άλλο χρώμα, όπως πράσινο ή μωβ παστέλ, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας διχρωμία, είτε με γαλλικό μανικιούρ είτε βάφοντας το μισό νύχι με το ένα βερνίκι και το άλλο μισό με το άλλο.

Πουά

Αν απορρίπτετε την ιδέα να βάψετε όλα σας τα νύχια με μαύρο βερνίκι, τότε μπορείτε να εφαρμόσετε μια άλλη ιδέα. Να τα βάψετε άσπρα και να κάνετε μαύρες βούλες. Το πουά είναι πολύ της μόδας φέτος, ειδικά στη διχρωμία μαύρο-άσπρο.

Τελευταία Post