Runway Nail Art

02/03/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Αν παρακολουθείτε και εμπνέεστε από τα nail art της πασαρέλας, τότε είναι σίγουρο πως τα νύχια των πελατισσών σας θα είναι πάντα εντυπωσιακά και πρωτότυπα! Η παραρέλα παρουσιάζει την επόμενη σεζόν: π.χ. την Άνοιξη, η μόδα για το Φθινόπωρο/Χειμώνα επιδεικνύεται στην πασαρέλα, με νύχια που συμπληρώνουν και κολακεύουν το κάθε στυλ. Αυτά τα nail looks είναι μια προεπισκόπηση των χρωμάτων και των υφών για την επόμενη σεζόν.

Και κανένας δεν κυριαρχεί στην πασαρέλα όσο η Libertine... που έχει ιδρυθεί από τον Johnson Hartig, έναν σύγχρονο trendsetter που δίνει απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια και λατρεύει τα τολμηρά looks! 

Η προσδοκία για τα στυλ που θα παρουσιάσει φέτος την Άνοιξη ο Johnson Hartig, αποτελεί έναν διασκεδαστικό τρόπο να ξεκινήσετε να προβλέπετε και να προετοιμάζετε τα χρώματα νυχιών και τα  trends που θα υιοθετήσετε κι εσείς στη δουλειά σας! Πώς μπορείτε να μετατρέψετε τo nail art σας σε ένα μοναδικό αξεσουάρ που θα θέλει κάθε πελάτισσα; Συλλέγοντας εικόνες από το show, μπορείτε να συνθέσετε ένα "mood board" και να καθιερωθείτε ως ο "ειδικός στα nail art πασαρέλας" στην περιοχή που δραστηριοποιείστε!

Με τόσο ζωηρά, τολμηρά looks στο ρεπερτόριό του, ποιος ξέρει τι θα κάνει φέτος ο Libertine! Να προσέξετε ώστε να παρατηρήσετε καλά τα ακραία και τολμηρά looks και να σκεφτείτε πώς μπορείτε να τα μετατρέψετε σε στυλ, που μπορούν να φορεθούν άνετα από τις πελάτισσές σας.

Το "runway nail art" μπορεί να φαίνεται τόσο extreme όσο τα ρούχα. Αλλά, ακριβώς όπως τα ρούχα τελικά επηρεάζουν ολόκληρη τη βιομηχανία της μόδας, το ίδιο μπορούν να κάνουν και τα νύχια. Το πώς προσαρμόζετε αυτά τα looks εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς!

Τελευταία Post