Ρομαντικά make-up look για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

02/12/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Από τα κλασικά κόκκινα χείλη, μέχρι τα feline eyes με έμπνευση από τα '60s, αυτά που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι τα πιο κομψά make-up look για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

H ημέρα αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να πειραματιστείτε με το μακιγιάζ σας και να αναδείξετε την πιο ρομαντική, ή την πιο αισθησιακή πλευρά του εαυτού σας - πάντα με βάση το προσωπικό σας στυλ και τον χαρακτήρα σας! Ποντάρετε σε ροζ τόνους για ένα all-time classic girly look, ή εμπιστευτείτε τα διαχρονικά κόκκινα χείλη και τα κλασικά cat eyes για μια πιο σαγηνευτική εμφάνιση.

Από το ρομαντικό eye look μέχρι το εμπνευσμένο από την Μπριζίτ Μπαρντό make-up look, αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

1. Έντονα μάτια και απαλά ροζ χείλη

2. Κλασικά κόκκινα χείλη

3. Bardot beauty

4. Pink everywhere

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Write a review
Λίμα νυχιών IBD Sapphire File - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Λίμα νυχιών για φινίρισμα SAPPHIRE FILE 150/150grit 30 λεπτά πριν
Λίμα νυχιών IBD Emerald File - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Λίμα για ομαλοποίηση τεχνητών νυχιών EMERALD FILE 180/180grit 30 λεπτά πριν
CND Shellac base coat 7.3ml - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα SHELLAC - BASE COAT 7.3ml 30 λεπτά πριν