PFW SS19: CND for Vivienne Westwood

10/22/2018
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μπορούμε πάντα να βασιστούμε στην Vivienne Westwood ότι θα παρουσιάσει ένα πολύ καλό show (και ότι θα λανσάρει μερικές απίστευτες πλατφόρμες!), αλλά υπήρξε ακόμη μεγαλύτερη κίνηση κατά το Spring/Summer ’19 event το περασμένο Σάββατο στο Paris Fashion Week.

Ο ομώνυμος σχεδιαστής και δημιουργικός διευθυντής της (και σύζυγός της) Andreas Kronthaler πραγματοποίησε το show στο Garage Amelot στη γειτονιά του Marais, και ήταν ο ιδανικός χώρος για τη γεμάτη δράση πασαρέλα αυτού του διδύμου, η οποία περιλάμβανε άντρες bodybuilders με πλατφόρμες, skateboarders με φουντωτά σαν γάτες τακούνια και ρούχα ουδέτερα, χωρίς φύλο, scooters ακόμα και ένα μοντέλο που φορούσε μια καρέκλα ως καπέλο! 

Η κολεξιόν SS19 της Vivienne Westwood ήταν μια μια καθαρή έκφραση της αστικής φυλετικής κουλτούρας - λίγο βρώμικη, λίγο χοντροκομμένη, και με πολλή ψυχή. Τα νύχια που θα τη διακοσμούσαν, δε γινόταν να είναι τίποτα λιγότερο! Με επικεφαλής την Brand Ambassador Marian Newman και την Lead Designer Shelena Robinson, η ομάδα της CND δημιούργησε μανικιούρ εμπνευσμένα από τις σημάνσεις για ασφαλτόστρωση, από τις λωρίδες αγώνων δρόμων, ακόμα και από τα σκουρόχρωμα πεζοδρόμια της πόλης.

     

Τελευταία Post