Πεντικιούρ... Ένα ραντεβού που δεν πρέπει να παραλείπουμε ποτέ!

02/23/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μπορεί ακόμα ο καιρός να είναι κρύος, αλλά η Άνοιξη είναι προ των πυλών! Με αυτή τη σκέψη προσμονής, όλοι θέλουμε να κλέψουμε από τώρα λίγο από τα χρώματα και την υπέροχη μυρωδιά της.

Πάντα αυτήν την εποχή έχουμε και πάλι τη διάθεση να φροντίσουμε και να "καλομάθουμε" τον εαυτό μας... οπότε ξεκινάμε με τι άλλο εκτός από τα νύχια μας, φυσικά;;

Το επόμενο ραντεβού που θα πρέπει όλοι μας να βάλουμε στο πρόγραμμα, θα είναι σίγουρα για ένα απόλυτα αναζωογονητικό, καλλωπιστικό αλλά και κάποιες φορές θεραπευτικό πεντικιούρ

Ένα ραντεβού, βέβαια, που δεν πρέπει να παραλείπουμε όλο το χρόνο, γιατί μας προσφέρει χαλάρωση, ανακούφιση, ενυδάτωση και ξεκούραση στα ταλαιπωρημένα μας πόδια.

Εννοείται πως αποτελεί πλέον και μέρος της περιποίησης των ανδρών, που δικαιωματικά αξίζουν να νιώσουν την ίδια ευχάριστη αίσθηση και να απολαύσουν την μοναδική εμπειρία ενός χαλαρωτικού spa pedicure!

Για την απόλυτη αυτή σπα εμπειρία, δεν υπάρχει καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη σειρά από τη CND Spa! Το σύστημα 4 βημάτων της CND, που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τις υπηρεσίες σας με μια επιλογή από αρώματα και εξειδικευμένες θεραπείες, για βαθύτερη και πιο αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος.

 

Τελευταία Post