Πασχαλινά σχέδια νυχιών από τη CND!

04/18/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Όταν οι πάγοι αρχίζουν να λιώνουν και οι μέρες μεγαλώνουν, τότε ξέρετε ότι η Άνοιξη είναι ακριβώς στη γωνία. Το Πάσχα δεν είναι απλώς μια ευκαιρία για να γιορτάσουμε με φίλους και οικογένεια. Είναι επίσης ένα σύμβολο της ανοιξιάτικης περιόδου, που μας "εισάγει" στον ζεστό καιρό και σε ανθισμένα λουλούδια. Μπείτε σε μια εορταστική ατμόσφαιρα αυτή την Άνοιξη, δημιουργώντας μερικά σχέδια για τα νύχια του Πάσχα εμπνευσμένα από απαλά παστέλ χρώματα νυχιών και polka dots (πουά). Από κλασικά έως σικ, αυτά τα 5 σχέδια σίγουρα θα σας βοηθήσουν να νιώσετε το εορταστικό πασχαλινό πνεύμα αυτόν τον Απρίλιο!

Έμπνευση από τα πασχαλινά αυγά με παστέλ χρώματα

Αυτό το εντυπωσιακό nail look είναι εμπνευσμένο από τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά, που έχουν φωτεινά παστέλ περιτυλίγματα. Διαμορφώστε τα νύχια σε σχήμα αμυγδάλου ώστε να μοιάζουν με Easter eggs. Ξεκινήστε με συμπληρωματικές παστέλ αποχρώσεις, εφαρμόζοντας ένα χρώμα ανά νύχι. Κλείστε με ένα γυαλιστικό top coat.

Floral νότες

Δεν υπάρχει κάτι πιο αντιπροσωπευτικό της Άνοιξης από μια απόχρωση τσιχλόφουσκας με μια floral πινελιά! Ξεκινήστε το look με 2-3 στρώσεις μια ουδέτερης απόχρωσης και μετά διαλέξτε μεταξύ κάποιου αυτοκόλλητου ή ακρυλικών χρωμάτων, για να δημιουργήσετε ένα floral σχέδιο σε ένα ή δύο από τα νύχια. Κάντε το ροζ να αναδειχτεί περισσότερο με ένα clear top coat

Polka Dots

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο ανοιξιάτικο look απλώς προσθέτοντας στο μανικιούρ σας μερικές κουκκίδες. Ξεκινήστε με μια ουδέτερη ουδέτερη ροζ ή clear βάση. Δημιουργήστε μικρά και ντελικάτα polka dots με τα ακρυλικά σας χρώματα, χρησιμοποιώντας ζωηρά χρώματα νυχιών. Κλείστε με ένα clear top coat για ένα φρέσκο, μίνιμαλ look ιδανικό για το Πάσχα!

Ουδέτερα πασχαλινά χρώματα

Δεν χρειάζεται κάθε ανοιξιάτικο look να είναι ροζ! Αγκαλιάστε το Πάσχα με μια ανοιξιάτικη παραλλαγή πάνω σε ένα Γαλλικό μανικιούρ. Ξεκινήστε με μια ουδέτερη βάση και μετά εφαρμόστε φωτεινά, έντονα χρώματα στις άκρες των νυχιών, έτσι ώστε να αναδείξετε την παιχνιδιάρικη πλευρά της Άνοιξης και να εκφράσετε το πασχαλινό πνεύμα.

Γιορτάστε την Άνοιξη

Γιορτάστε την Άνοιξη και το Πάσχα με τον καλύτερο τρόπο, προσθέτοντας κουκκίδες σε σχήμα αυγού σε αμυγδαλωτά νύχια. Εφαρμόστε μια παστέλ μπλε ή μωβ απόχρωση νυχιών σαν βάση. Στη συνέχεια, σχηματίστε κουκκίδες διαφορετικών μεγεθών στα νύχια, χρησιμοποιώντας συμπληρωματικά πασχαλινά χρώματα, όπως ροζ ή κίτρινο. Σχεδιάζοντας τις κουκκίδες σε τυχαίο μοτίβο, θα βοηθήσει το look να είναι πιο ενδιαφέρον.

Τελευταία Post