Τα πιο όμορφα παστέλ χρώματα για μαυρισμένα πόδια

08/20/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Ενώ πάντα θα αγαπάμε ένα φωτεινό, "tutti-frutti pedicure" κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα παστέλ βερνίκια νυχιών μπορεί στην πραγματικότητα να σας κάνουν να φαίνεστε πιο μαυρισμένη! Ένα ζωηρό κοραλί ή έναν neon ροζ σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή, αλλά ένα flamingo pink ή ένα baby blue θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός πιο μαυρισμένου δέρματος σε όσους έχουν πιο ωχρή επιδερμίδα. Το ίδιο ισχύει και για το χρώμα του μπικίνι σας! Επιλέξτε ένα κίτρινο λεμονί αντί για ένα έντονο κιτρινοπράσινο, και τα πόδια σας θα φαίνονται σαν να έχουν περάσει μερικά καλοκαίρια στο Σαν Τροπέ! Δοκιμάστε παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά παστέλ για το επόμενο πεντικιούρ σας:

Forever Yours

Η απόχρωση CND Vinylux Forever Yours είναι πιθανότατα ένα από τα ομορφότερα απαλά ροζ χρώματα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό! Παρέχει μια πλήρη κάλυψη με 2-3 λεπτές στρώσεις, και η ροζ αυτή απόχρωση με την απαλή σομόν χροιά που έχει, ταιριάζει τέλεια σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Satin Pajamas

Αυτή η υπέροχη μπεζ απόχρωση νυχιών με μια ανεπαίσθητη χροιά σάπιου μήλου μπορεί να φαίνεται συνηθισμένη και "βαρετή" στο μπουκαλάκι, όμως αυτός ο ουδέτερος τόνος του CND Vinylux Satin Pajamas προσδίδει μια δόση λάμψης στο δέρμα σας, ειδικά αυτή την εποχή που είναι μαυρισμένο!

Iris You Would

Μιμηθείτε τον ουρανό με την baby blue απόχρωση CND Creative Play Iris You Would! Το μπλε και το πορτοκαλί είναι συμπληρωματικές αποχρώσεις με βάση τον τροχό των χρωμάτων (color-wheel), οπότε μια μπλε απόχρωση εντείνει τους μαυρισμένους/κόκκινους τόνους στην επιδερμίδα. Μπορούμε να το φανταστούμε με μπεζ/πορτοκαλί σανδάλια και ένα φούξια ροζ μπικίνι!

Exquisite

Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα χωράφι γεμάτο αγριολούλουδα σε κίτρινες αποχρώσεις. Έτσι ακριβώς θα αισθάνεστε, κάθε φορά που θα κοιτάζετε τα δάκτυλα των ποδιών σας με την απόχρωση CND Vinylux Exquisite! Μια υπέροχη μπεζ/κίτρινη απόχρωση που ταιριάζει ιδανικά σε golden/olive δερματικούς τόνους.

Τελευταία Post