Μωβ παστέλ - το χρώμα της Άνοιξης!

04/28/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Δεδομένου ότι το ανοιχτό ή το παστέλ μωβ είναι ένα all-time classic αγαπημένο Ανοιξιάτικο χρώμα (αλλά και Καλοκαιρινό!), τότε θα ξεχωρίσετε και φέτος επιλέγοντας υπέροχα μωβ νύχια! Μια κλασική "royal" επιλογή χρώματος, το μωβ θα σας δίνει πάντα μια "αρχοντική" εμφάνιση και αίσθηση δύναμης, διατηρώντας παράλληλα έναν αέρα γοητευτικής θηλυκότητας. Γνωστό για το βάθος και την έντασή του, το μωβ είναι ένα χρώμα που μπορεί να βρεθεί σε κάτι τόσο λεπτό όσο ένα λουλούδι, τόσο δυνατό όσο μια βασίλισσα, ή τόσο φίνο όσο ένα καλό κρασί! Είτε το στυλ σας είναι καλλιτεχνικό, χαριτωμένο ή κομψό, το μωβ χρώμα νυχιών είναι εντελώς στη μόδα αυτή την εποχή. 

Με αποχρώσεις τόσο υπέροχες και απαλές όσο της λεβάντας, ή τόσο σκούρες και βαθιές όσο του κρασιού, το μωβ αποτελεί μια διαφορετική και γοητευτική επιλογή χρώματος νυχιών για κάθε περίσταση!

Όταν επιλέγετε μωβ βερνίκια νυχιών, φροντίστε να χρησιμοποιείτε έξυπνα τις πολλές αποχρώσεις του μωβ προς όφελός σας. Επιλέξτε πιο βαθιές αποχρώσεις του μωβ για ένα ρομαντικό ή σοβαρό look, ή πιο ανοιχτούς τόνους για κάτι γλυκό και χαριτωμένο!

Σημ.: H απόχρωση που απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι το Vinylux Gummi #276. Το ίδιο χρώμα μπορείτε να το βρείτε και στην επαγγελματική σειρά ημιμόνιμου βερνικιού CND Shellac.

Τελευταία Post