Pastel mania... και το Καλοκαίρι!

07/29/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Με άνθηση από απαλά αλλά και ζωντανά χρώματα, και με διαφορετικές υφές και αρώματα της τοπικής χλωρίδας, η φύση μας υπενθυμίζει την ανανέωση της ζωής που συντελείται αυτούς τους μήνες του χρόνου. Τα παστέλ βερνίκια νυχιών είναι ένας τρόπος να αποτίσουμε φόρο τιμής στην αναδημιουργία και γενικότερα την ομορφιά της φύσης! Η χρήση των παστέλ χρωμάτων είναι επίσης ένας δημιουργικός τρόπος για να τονίσετε και να προβάλετε το προσωπικό σας στυλ, δίνοντάς σας αυτοπεποίθηση ώστε να πειραματιστείτε με αποχρώσεις που συμπληρώνουν τέλεια τον τόνο του δέρματός σας. 

Δείτε παρακάτω 5 pastel looks, για να αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό αυτή την εποχή!

 

Ροζ... σε άνθηση

Τα παστέλ χρώματα φαίνονται τέλεια σε όλα τα νύχια με οποιοδήποτε μάκρος, και δίνουν μια πινελιά φρεσκάδας και ομορφιάς ακόμα κι όταν εφαρμόζονται χωρίς κάποιο εφέ ή διακοσμητικό. Τα τέλεια περιποιημένα με σωστό μανικιούρ νύχια, αποτελούν το καλύτερο θεμέλιο για μια ομοιόμορφη, αψεγάδιαστη εφαρμογή παστέλ βερνικιού. Και αν η επιφάνεια των νυχιών σας τύχει να έχει λεκιαστεί, εφαρμόστε μια στρώση από ένα απαλό λευκό ή διαφανές χρώμα CND Vinylux πριν να βάψετε το παστέλ χρώμα, έτσι ώστε να βοηθήσει στη διόρθωση τυχόν αποχρωματισμού.

Για να φτιάξετε αυτό το look, εφαρμόστε τρεις λεπτές στρώσεις από ένα ροζ παστέλ και σφραγίστε με το top coat. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα matte top coat για να αντικατοπτρίσετε τη φυσική ομορφιά των πετάλων των λουλουδιών.

 

Βάψιμο με ένα χρώμα

Αν και το μάκρος των νυχιών μπορεί να μην έχει σημασία για το παστέλ χρώμα νυχιών, το ταίριασμα με τον τόνο του δέρματος έχει. Το να βρείτε το τέλειο παστέλ χρώμα για εσάς, θα είναι ακόμα πιο εύκολο αν γνωρίζετε τη θεωρία των χρωμάτων. Ένα θερμό κίτρινο με μια ελαφρώς πορτοκαλί βάση, συμπληρώνει τέλεια έναν πιο θερμό τόνο δέρματος, ενώ ένα κίτρινο με ελαφρώς μπλε ή λευκή βάση θα δείχνει υπέροχο σε ένα ψυχρό τόνο δέρματος

Για πιο απαλά παστέλ, ένα απαλό ροζ με μια ελαφριά πορτοκαλί βάση ταιριάζει τέλεια με έναν πιο ψυχρό τόνο δέρματος.

 

Πανέμορφα άνθη

Εμπνευστείτε από τα πανέμορφα λουλούδια που συναντάντε στις εκδρομές ή τις καλοκαιρινές σας διακοπές! Μπορείτε να γίνετε πιο δημιουργικοί, ζωγραφίζοντας στο χέρι ένα floral σχέδιο πάνω σε μια μωβ/λιλά παστέλ βάση. Εάν δεν διαθέτετε πολύ χρόνο, ή τα ζωγραφιστά σχέδια δεν είναι το φόρτε σας, τότε μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε λουλούδια με μια σφραγίδα - αυτό θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τις λεπτομέρειες χωρίς να θυσιάσετε χρόνο!

 

Τολμηρό και "abstract"

Τα λουλούδια μπορεί να είναι ένα all-time κλασικό nail trend, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να επιλέξουμε και άλλα στυλ για το καλοκαιρινό μας μανικιούρ - ειδικά με μια πιο τολμηρή οπτική. Ζωγραφίστε λωρίδες ή αφηρημένα σχέδια, για ένα αξέχαστο look νυχιών! Ξεκινήστε με μια ουδέτερη ή παστέλ ροζ βάση, και μετά ζωγραφίστε λωρίδες με ένα χρώμα που να ξεχωρίζει, όπως το χρυσό ή το ασημί, για να δημιουργήσετε έναν απροσδόκητα υπέροχο χρωματικό συνδυασμό. Όταν σχεδιάζετε λωρίδες ή γραμμές, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε stiping πινέλα με διαφορετικό μάκρος τρίχας και εφαρμόστε διαφορετική πίεση όταν ζωγραφίζετε, για να έχετε ποικιλία στο πάχος και την ακρίβεια της αφηρημένης σας δημιουργίας.

 

Color blocking

Από τα καλοκαιρινά φορέματα, έως τα μαγιό και τα μανικιούρ, το color blocking εξακολουθεί να αποτελεί μια hot τάση. Συνδυάστε διαφορετικές αποχρώσεις του παστέλ με ένα μεταλλικό χρώμα (πχ. ασημί,) ή δημιουργήστε ένα πιο "δραματικό" στυλ χρησιμοποιώντας μαύρο ή άσπρο. Γίνετε δημιουργικοί με τα σχέδιά σας: Δοκιμάστε να κάνετε νύχια που είναι μισά σε ένα χρώμα και μισά σε άλλο, σχεδιάστε ορθογώνια blocks χρώματος από το κέντρο του νυχιού και κάτω, ή σχεδιάστε blocks σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα. Ζωγραφίζοντας ένα λεπτό block από το κέντρο και κάτω, θα κάνετε τα νύχια να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά.

Τελευταία Post