Party nails

08/08/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Με τον Αύγουστο να έχει ήδη μπει, το Καλοκαίρι θα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο προς το τέλος του...  Γι' αυτό λοιπόν είναι η ώρα να αρχίσετε να πηγαίνετε σε όσο το δυνατόν περισσότερα πάρτι μπορείτε με τους φίλους σας - άλλωστε είναι ένας μοναδικός τρόπος να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να διασκεδάσετε, ακόμα κι αν δεν έχετε φύγει εκτός πόλης για διακοπές! Ενώ η δημιουργία της τέλειας εμφάνισης αποτελείται συνήθως από την επιλογή του σωστού outfit, των αξεσουάρ και του χτενίσματος που θα αναδείξει την ομορφιά σας, απαιτεί επίσης την επιλογή ενός εκπληκτικού μανικιούρ, για να συμπληρώσει τη συνολική σας εμφάνιση!

Για να βάλετε τους πελάτες σας σε αυτή την διάθεση για πάρτυ, εμείς συγκεντρώσαμε πέντε σχέδια νυχιών που θα κάνουν όλους τους party-goers να ξετρελλαθούν. Από ρομαντικά florals μέχρι εμπνευσμένο από την αστρολογία nail art, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτά τα σχέδια για τα νύχια θα ταιριάξουν τέλεια με κάθε προσωπικότητα!

 

Glittery Goddess

Ψάχνετε για κάποια party nails που θα κλέψουν την παράσταση; Αυτό το nail art τοποθετεί μια διασκεδαστική πινελιά από glitter πάνω σε κάθε νύχι. Για να δημιουργήσετε το look, ξεκινήστε τοποθετώντας μια λεπτή στρώση από ένα βερνίκι με πολύχρωμο glitter στην κορυφή κάθε νυχιού. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο και λίγη ακρυλική μπογιά, δημιουργήστε ένα μικρό αστέρι ή μια τελεία εκεί που ξεκινάει το glitter σας. Ολοκληρώστε με το top coat, για ένα απλό αλλά fashion-forward look.

 

Au Naturale

Ενώ πολλοί υποθέτουν ότι τα nail art για τα πάρτυ πρέπει να είναι έντονα και τολμηρά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα απλό nude νύχι μπορεί να κολακεύσει οποιοδήποτε φανταχτερό outfit! Δημιουργήστε αυτό το look λιμάροντας τα νύχια σε ένα τετράγωνο σχήμα. Μετά, χρησιμοποιήστε μια κομψή, φυσική απόχρωση νυχιών για να δημιουργήσετε αυτό το ακαταμάχητο, σαγηνευτικό χρώμα που ταιριάζει με οποιοδήποτε clutch τσαντάκι. Ολοκληρώστε το look με ένα top coat, και είναι σίγουρο πως τα κομπλιμέντα δε θα σταματήσουν όλο το βράδυ!

 

Feel the Love Tonight

Δεν υπάρχει κάτι που να υποδηλώνει ένα κλασικό love story καλύτερα, από ένα nail art εμπνευσμένο από την Disney! Δημιουργήστε αυτό το διασκεδαστικό party nail art, προσθέτοντας λευκό βερνίκι νυχιών στα νύχια. Στη συνέχεια, με ένα πινέλο και λίγη ακρυλικό χρώμα σχεδιάστε με φωτεινά χρώματα τους αγαπημένους σας χαρακτήρες της Disney σε μερικά από τα νύχια κάθε χεριού. Ολοκληρώστε με top coat, και θαυμάστε ένα από τα πιο περιζήτητα και ξεχωριστά σχέδια νυχιών ever!

 

Reach for the Stars

Ιδανικό για όσους θέλουν απρόβλεπτα και τολμηρά nail designs, αυτό το εμπνευσμένο από την αστρολογία nail art θα ταιριάξει με όλα τα ξεχωριστά και εντυπωσιακά party outfits! Ξεκινήστε λιμάροντας τα νύχια σε ένα κοντό, στρογγυλό σχήμα. Μετά, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, τοποθετήστε σταγόνες από μωβ, πράσινο, μπλε και μαύρο βερνίκι στο νύχι. Με ένα ξυλάκι του μανικιούρ ή μια οδοντογλυφίδα, περιστρέψτε τα χρώματα μαζί δημιουργώντας έναν νυχτερινό ουρανό γεμάτο άστρα που κόβει την ανάσα! Σχεδιάστε μερικά αστέρια με λευκό βερνίκι σαν τελευταία πινελιά.

 

Go for the Gold

Αν θέλετε ένα nail art που να είναι απλό αλλά να έχει μια δόση πρωτοτυπίας, δοκιμάστε να δημιουργήστε αυτά τα εκθαμβωτικά νύχια με χρυσή διακόσμηση. Για να δημιουργήσετε αυτό το σχέδιο, λιμάρετε τα νύχια σε ένα αμυγδαλωτό σχήμα. Μετά, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και μια ταινία για striping, περάστε προσεκτικά λίγο χρυσό βερνίκι νυχιών σε κάθε νύχι, ώσπου να δημιουργηθεί ένα κομψά μοντέρνο, γωνιακό σχήμα. Ολοκληρώστε με ένα top coat, και μην ξεχάσετε να πάρετε μια nailselfie πριν να ξεκινήσει η μεγάλη βραδιά!

Τελευταία Post