Orange Summer nails

06/28/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Θέλετε να προσθέσετε περισσότερο χρώμα στο καλοκαιρινό σας look νυχιών; Γιατί να μην δοκιμάσετε πορτοκαλί νύχια, ή ένα σχέδιο νυχιών με πορτοκαλί στοιχεία; Αυτό το φωτεινό και έντονο χρώμα είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε χαρά και ενθουσιασμό σε κάθε ντύσιμο! Παραδόξως, τα πορτοκαλί σχέδια νυχιών είναι επίσης ευέλικτα και μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα στυλ. Είτε προτιμάτε μια πιο φυσική είτε μια πιο λαμπερή εμφάνιση, υπάρχει το ιδανικό πορτοκαλί nail art για εσάς!

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της ευτυχίας και της χαράς, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα πορτοκαλί νύχια αυξάνονται σε δημοτικότητα. Μπορείτε πλέον να φοράτε πορτοκαλί νύχια χωρίς να είσαστε διστακτικοί, οπότε διασκεδάστε και δείτε ποιες υπέροχες ιδέες μπορείτε να σκεφτείτε.

Αν θέλετε μια ανοιχτή απόχρωση, τότε ένα ανοιχτό ή παστέλ πορτοκαλί είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες θέλουν να προσθέσουν λίγο χρώμα στα νύχια τους χωρίς υπερβολές. Για μια πιο τολμηρή εμφάνιση, προτιμήστε ένα έντονο πορτοκαλί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και neon πορτοκαλί, για μια πραγματικά μοναδική εμφάνιση! Ανεξάρτητα από το χρώμα νυχιών που θα επιλέξετε, τα πορτοκαλί νύχια είναι βέβαιο ότι θα προσθέσουν μια νότα χαράς και ενθουσιασμού στο πρόσωπό σας!

Από απλό και κομψό έως υπερβολικά glamour, υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα και στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πορτοκαλί χρώμα βερνικιού νυχιών, ή να προσθέσετε λίγη λάμψη με γκλίτερ, πούλιες ή στρας. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε ένα μοντέρνο μοτίβο ή σχέδιο. Δοκιμάστε επίσης ένα πορτοκαλί ombre σχέδιο ή ένα πορτοκαλί γαλλικό μανικιούρ, για να τονίσετε το look σας.

Από το neon έως το burnt πορτοκαλί, υπάρχει ένα χρώμα για όλους. Δείτε παρακάτω μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων πορτοκαλί νυχιών!

 

Τελευταία Post