Οι καλοκαιρινές τάσεις στο μακιγιάζ

07/01/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μόλις τελείωσε ο Ιούνιος και η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και περισσότερο... αυτό σημαίνει ότι τα κραγιόν θα γίνονται ολοένα και πιο απαλά και φωτεινά, οι σκιές ματιών πιο πολύχρωμες και η επιδερμίδα θα έχει πιο "υγρή" όψη. Όσο πλησιάζουμε προς το μέσο του καλοκαιριού, οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 έρχονται ξανά στο προσκήνιο, απαιτώντας την προσοχή σας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να ξεσκονίσετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας και να δημιουργήσετε ένα από τα παρακάτω καλοκαιρινά μακιγιάζ, που θα αποτελέσουν τις πιο hot επιλογές για φέτος:

 

ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ

Με την ελπίδα ότι η χρήση της προστατευτικής μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική σε όλους τους ανοιχτούς χώρους φέτος το καλοκαίρι, τα κορυφαία shows του περασμένου Σεπτεμβρίου προμηνύουν την επάνοδο του κλασικού κόκκινου κραγιόν.

 

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΡΟΖ

Οι ροζ αποχρώσεις στα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια εξακολουθούν να είναι και φέτος τάση, με τα μονόχρωμα makeup looks να είναι ο πιο εύκολος και κομψός τρόπος να δώσετε χρώμα στο μακιγιάζ σας.

 

BERRY CHEEKS

Παρά το γεγονός ότι οι μάσκες κάλυπταν το μισό πρόσωπό μας, τα berry ρουζ ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ κατά τη διάρκεια του lockdown και όλα δείχνουν ότι η κυριαρχία τους θα συνεχίσει και μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες!

 

ΕΝΤΟΝΑ ΜΑΤΙΑ

Το μακιγιάζ του καλοκαιριού είναι συνήθως απλό, φρέσκο και φυσικό. Φέτος όμως θα γίνει η ανατροπή, με πολλούς σχεδιαστές να προτείνουν έντονα eye look ακόμα και για το καλοκαίρι! Τον περασμένο Σεπτέμβριο στο μακιγιάζ των μοντέλων πολλών μεγάλων οίκων, είδαμε τα μάτια να είναι σε πρώτο πλάνο, καθώς ήταν σχηματισμένα με μαύρο eyeliner που έκανε αντίθεση με τη φυσική και λαμπερή επιδερμίδα.

 

Τελευταία Post