Οι αποχρώσεις για το τέλειο πεντικιούρ μετά τις διακοπές!

09/05/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τα πεντικιούρ είναι από τη φύση τους συμπληρωματικά — και δεν το εννοούμε με την κακή έννοια. Ενώ τα χέρια σας (και το μανικιούρ τους) είναι σχεδόν πάντα ορατά σε όλους γύρω σας -λόγω απλής ανατομίας-, τα πόδια σας μπορεί να είναι κρυμμένα μέσα σε παπούτσια, ή απλά πέρα από την περιφερειακή όραση του καθενός με τον οποίο αλληλεπιδράτε. Μπορεί να υποστηριχθεί πως το βάψιμο των νυχιών στα πόδια είναι περιττό, κάτι που το καθιστά τόσο ευχάριστο και ικανοποιητικό. Είναι μια ρουτίνα ομορφιάς που προορίζεται κυρίως για τη δική σας κατανάλωση (ειδικά το χειμώνα), μιας και κανείς δεν βλέπει τα δάχτυλα των ποδιών σας περισσότερο από εσάς!

Με αυτήν τη λογική, δεν υπάρχει απολύτως κανένας κανόνας για την επιλογή ενός χρώματος βερνικιού νυχιών για το πεντικιούρ σας. Οτιδήποτε σας αρέσει να βλέπετε στα πόδια σας ενώ είστε ξυπόλυτοι ή φοράτε παπούτσια που αποκαλύπτουν τα δάχτυλα, είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε. Αλλά, όταν είστε πραγματικά αντιμέτωποι με αυτήν την απόφαση, οι φαινομενικά ατελείωτες επιλογές μπορούν να σας κάνουν να θέλετε να παραλείψετε εντελώς το βερνίκι νυχιών.

Αν ψάχνετε για μια μικρή καθοδήγηση σχετικά με το τι βερνίκια μπορεί να φαίνονται υπέροχα στα δάκτυλα των ποδιών σας μετά το καλοκαίρι, επιτρέψτε μας να σας προτείνουμε μερικά αγαπημένα και μοντέρνα χρώματα, τα οποία δεν χορταίνουμε ποτέ!

Pastel Turquoise

Μην αφήσετε τη λαμπερή πισίνα να τραβήξει όλη την προσοχή, αν βρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή σε ένα pool party. Κλέψτε τα φώτα της δημοσιότητας επιλέγοντας κάτι πιο παστέλ και τυρκουάζ για το πεντικιούρ σας! Μια παστέλ τιρκουάζ απόχρωση όπως το CND Vinylux Taffy είναι μια άμεση αναζωογόνηση για όλα τα μάτια που πιθανώς θα ρίξουν μια ματιά στα πόδια σας.

Flamingo

Αν κάποια φορά αισθανθείτε μια παράξενη ζήλια για το πώς τα φλαμίνγκο απλώς τρώνε κάτι σε ροζ χρώμα και στη συνέχεια αποκτούν τα ίδια μια απίστευτη απόχρωση ζωηρού ροζ, τότε η απόχρωση CND Vinylux Beach Escape θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε λίγο από το φθόνο σας. Είναι σαν να έχουν ενωθεί το καρπούζι με το σολωμό και — παρόλου που θα ήταν ένας απόλυτα τρομακτικός συνδυασμός για φαγητό — δημιούργησαν ένα εκπληκτικό χρώμα που παρακαλάει να φορεθεί μαζί με τα σανδάλια σας!

Pumpkin

Το χρώμα της κολοκύθας είναι μια πιο ήπια εκδοχή της χυμώδους πορτοκαλί απόχρωσης. Κατά κάποιον τρόπο μοιαζει το ίδιο εκλεπτυσμένο με ένα nude ή ουδέτερο χρώμα, αλλά με περισσότερη ένταση. Το CND Vinylux Gypsy προσφέρει αυτήν την απροσδόκητη απόχρωση, ώστε να μπορείτε να αναδείξετε τα κομψά δάχτυλα των ποδιών σας αμέσως μόλις βρείτε τα αγαπημένα σας σανδάλια!

 

Τελευταία Post