Η πιο "φλογερή" απόχρωση του χειμώνα: Soft Flame

02/01/2024
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μιας και αυτή την εποχή συνήθως προτιμάμε να ερχόμαστε πιο κοντά στα χρώματα της φύσης και της γης, τότε το Soft flame της CND (μια θερμή κόκκινη απόχρωση νυχιών με πορτοκαλί χροιά), σίγουρα θα σας συναρπάσει και θα δώσει ζεστασιά στα χειμωνιάτικα look σας!

Πολλοί το παρομοιάζουν και με μια εξελιγμένη απόχρωση τερακότας, σίγουρα πιο θερμή και φλογερή από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην απολύτως γήινη αυτή απόχρωση.

Το Soft Flame είναι η απόχρωση που θα απογειώσει το δυναμικό σας στυλ και θα σας βοηθήσει σε αυτές τις πιο ψυχρές μέρες του χρόνου.

Θα ταιριάξει άριστα σε όλες τις χειμερινές εμφανίσεις σας... από τις πιο απλές πρωινές, απογευματινές μέχρι και τις πιο απαιτητικές για κάποια εκδήλωση ή ευχάριστο event!

Θα το αγαπήσετε όσο και εμείς, αφού άλλωστε είναι γνωστή η αδυναμία των γυναικών στα κόκκινα νύχια που αναδεικνύουν την θηλυκότητα όλων.

Σπεύσατε να το προμηθευτείτε προτού εξαντληθεί. Θα το βρείτε διαθέσιμο στη σελίδα μας σε μόνιμο βερνίκι CND Shellac αλλά και σε βερνίκι μακράς διάρκειας CND Vinylux.

 

Τελευταία Post