Natural manicure

06/04/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μερικές φορές, το ευκολότερο είναι να κατευθυνθείτε απλά σε ένα στούνιο νυχιών, όταν χρειάζεστε ένα μανικιούρ. Θα σας φτιάξουν τα νύχια σας άψογα και χωρίς φασαρίες, Σε ποιά από εμάς άλλωστε δεν αρέσει να επιλέγουμε μέσα από ένα "ουράνιο τόξο" αποχρώσεων νυχιών;

Όσο και αν λατρεύουμε την πολυχρωμία, κάποιες φορές θέλουμε να ξεκουραστούμε από τα έντονα χρώματα ή τα nail art και να αφήσουμε τα νύχια μας στο φυσικό τους χρώμα μεν, αλλά με μια πρόσθετη λάμψη και προστασία δε.

Το να διατηρήσουμε τα νύχια μας φυσικά για κάποιες ημέρες είναι πολύ εύκολο... και μπορούμε να το κάνουμε εξίσου γρήγορα και εύκολα ακόμα και στο σπίτι! 

- Ξεκινώντας, μπορείτε να αφαιρέσετε τα πετσάκια με το Cuticle Away και ένα ξυλάκι του μανικιούρ ή cuticle pusher, και στη συνέχεια να πλύνετε τα χέρια και να καθαρίσετε την επιφάνεια του νυχιού με ScrubFresh.

- Στη συνέχεια, περάστε μια στρώση από την ειδική βάση νυχιών για ραβδώσεις RidgeFxx για να τελειοποιηθεί και να ομαλοποιηθεί η επιφάνεια του νυχιού, και αφήστε να στεγνώσει.

- Τέλος, περάστε μια στρώση από το Vinylux Top Coat, ή από το αγαπημένο σας top coat βερνικιού. Αφήστε να στεγνώσει πλήρως.

Μην ξεχάσετε να κάνετε μασάζ κάθε μέρα στα νύχια και τα επωνύχια με το λαδάκι νυχιών Solar Oil, έτσι ώστε να φροντίζετε και να ενυδατώνετε τα νύχια και το δέρμα που τα περιβάλλει!

 

Τελευταία Post