Nail trend: Summer Fruits

08/28/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να δαγκώνουμε ένα δροσερό κομμάτι καρπουζιού μια καυτή καλοκαιρινή ημέρα! Καθώς ακόμα διανύουμε το Καλοκαίρι, όλοι μας απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας φρούτα εποχής: καρπούζι, πεπόνι, φράουλες, κεράσια, ροδάκινα... και ποσα άλλα ακόμα! Οι σχεδιαστές μόδας έχουν δώσει προσοχή σε αυτό το trend και έχουν ξεκινήσει να συμπεριλαμβάνουν  δημοφιλή καλοκαιρινά φρούτα στις δημιουργίες τους. Δεν σταματάει όμως εκεί — το nail art με θέμα τα φρούτα είναι πολύ δημοφιλές στα social media και προσφέρει άφθονη έμπνευση για τα καλοκαιρινά μανικιούρ. Δείτε παρακάτω τα πιο φρέσκα "φρουτώδη" nail art, που υπόσχονται να ικανοποιήσουν τη λαχτάρα σας για ζάχαρη αυτή την εποχή.

Λαχταράτε κάτι με λίγο γλυκιά γεύση; Δοκιμάστε να διακοσμήσετε ένα νύχι με ένα μεγάλο fruit charm. Για να επιτύχετε ισχυρή συγκόλληση στο νύχι, επιλέξτε ένα clear gel νυχιών, και φροντίστε να το εφαρμόσετε γύρω από το διακοσμητικό, ειδικά σε τυχόν γωνίες ή σχισμές.

Μια έντονη κοραλί απόχρωση νυχιών μπορεί να δώσει ζωή σε οποιοδήποτε λαχταριστό γκρέιπφρουτ! Για να δημιουργήσετε το look του εσωτερικού του γκρέιπφρουτ, σχεδιάστε μοτίβα που μοιαζουν με πέταλα με κοραλί χρώμα πάνω από μια λευκή βάση, και στη συνέχεια κάνετε το περίγραμμα του νυχιού με κίτρινο βερνίκι νυχιών.

Θεωρείτε τον εαυτό σας αρχάριο στο nail art; Ένα χαριτωμένο κεράσι είναι το ευκολότερο σχέδιο που μπορείτε να δημιουργήσετε! Αφού εφαρμόσετε το χρώμα βάσης σας και το αφήσετε να στεγνώσει, βουτήξτε ένα dotting tool σε κόκκινο βερνίκι νυχιών για να προσθέσετε μεσαίου μεγέθους κύκλους στο νύχι. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα πινέλο nail art για γραμμές και πράσινο βερνίκι νυχιών, για να σχεδιάσετε τα κοτσάνια. Μόλις στεγνώσουν τα κεράσια, προσθέστε μια ελάχιστη ποσότητα λευκού βερνικιού μέσα τους, για να δώσετε στο σχέδιο μια πολυδιάστατη όψη.

Θέλετε να δώσετε στο kiwi nail art που μόλις δημιουργήσατε ένα φρέσκο, “wet-look” φινίρισμα; Αφού ζωγραφίσετε τα σχέδιά σας, εφαρμόστε μικρές τελίτσες με clear gel στο νύχι, και μετά πολυμερίστε!

Τελευταία Post