Nail trend: Rose Quartz

09/12/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Εάν είσαστε fan του marble nail trend, τότε προετοιμαστείτε να γνωρίσετε την επόμενή σας "εμμονή" στο μανικιούρ: το rose quartz nail art! Μια ρομαντική, πιο θηλυκή εκδοχή του παραδοσιακού black-and-white στυλ, το rose quartz μανικιούρ είναι για όσους λατρεύουν τα nude νύχια και το nail art την ίδια στιγμή. Δείτε παρακάτω μερικές εύκολες συμβουλές για να υιοθετήσετε το πιο hot trend της εποχής και να κατακτήσετε την τεχνική του!

Για να επιτύχετε το σχεδόν-nude look, ξεκινήστε με μια απαλή ροζ βάση, και μετά χρησιμοποιήστε ένα λευκό γαλακτερό βερνίκι νυχιών ή τζελ, και ένα πολύ λεπτό πινέλο για να ζωγραφίσετε ατελείς γραμμές με κρυστάλλινη όψη, που να μοιάζουν σαν φλέβες. Για πρόσθετο βάθος, επιλέξτε λευκές αποχρώσεις νυχιών με διαφορετικές καλυπτικότητες.

Το ροζ χρώμα της βάσης κάνει όλη τη διαφορά. Είτε επιλέξετε μια διάφανη απόχρωση στο χρώμα του δέρματος, είτε μια παστέλ ροζ απόχρωση, το σχέδιο μπορεί να προσαρμοστεί στη διάθεσή σας. 

Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με ένα άλλο μεγάλο trend της εποχής: το "cuticle couture". Αφού δημιουργήσετε το σχέδιο rose quartz, σχεδιάστε μια πολύ λεπτή γραμμή με χρυσό glitter γύρω από το επωνύχιο, για μια glam πινελιά!

Παρόλο που το σχέδιο αυτό μπορεί να δημιουργηθεί με παραδοσιακό βερνίκι νυχιών, το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών ή το τζελ νυχιών είναι τα ιδανικά υλικά για να επιτύχετε αυτό το ομοιόμορφο jelly-like look.

Και το καλύτερο; Αυτό το σχέδιο δείχνει όμορφο σε όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών! Δημιουργήστε το και στα 10 δάκτυλα για ένα μοντέρνο, θηλυκό look, ή αναμίξτε το με διαφορετικά είδη σχεδίων με πετράδια ή στρας, για ένα πιο τολμηρό μανικιούρ.

Τελευταία Post