Crocodile prints

02/25/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Είτε πρόκειται για ένα κομψό ζευγάρι μπότες, μια εντυπωσιακή ζώνη ή μια τσάντα — ή ίσως και τα τρία μαζί — είναι πολύ πιθανό ότι το crocodile print αποτελεί ένα αξιοσημείωτο μέρος της γκαρνταρόμπας σας. Και για έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων στο Instagram, είναι επίσης ένα από τα βασικά στοιχεία του nail art τους. Αν η ταρταρούγα ήταν το πιο δημοφιλές animal print για τα νύχια το 2019, τότε το 2020 σίγουρα θα είναι η χρονιά που θα κυριαρχήσουν τα σχέδια με prints κροκόδειλου και αλιγάτορα.

Ενώ το περσινό nail art ταρταρούγας προσέφερε έναν εφευρετικό τρόπο να φορεθούν οι ουδέτερες αποχρώσεις νυχιών, τα crocodile prints που μόλις ξεκίνησαν να γίνονται τάση, αφήνουν τη φαντασία μας να καλπάσει! Είτε έχετε μακριά είτε κοντά νύχια, είτε προτιμάτε τα ματ είτε τα γυαλιστερά φινιρίσματα, ή έχετε αδυναμία σε συγκεκριμένα χρώματα νυχιών, υπάρχει μια εκδοχή των crocodile nails που θα τραβήξει την προσοχή σας και θα σας ενθουσιάσει!

Εδώ έχουμε επιλέξει μερικά από τα πιο επινοητικά και διαφορετικά crocodile nail art που κυκλοφορούν στο Instagram, και έχουν αναρτηθεί από επαγγελματίες αλλά και αυτοδίδακτους nail artists παγκοσμίως!

 

Τελευταία Post