Nail contouring: THE NEXT BIG THING!

03/24/2017
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Πόσες φορές δεν έχουμε ευχηθεί να είχαμε πιο μακριά νύχια? Υπάρχει ο τρόπος και το δικό μας μανικιούρ να δείχνει σαν αυτό κάποιων μοντέλων, που όσο μακριά είναι τα δάχτυλά τους άλλο τόσο είναι και τα νύχια τους.

Αυτό που κάνει τα νύχια μας να δείχνουν πιο μακρυά και κομψά είναι να αφήνουμε γυμνές από έντονο χρώμα τη δεξιά και την αριστερή πλευρά του νυχιού και να απλώνουμε ένα σκούρο (συνήθως) χρώμα μόνο στο κέντρο του. Αρχικά μπορούμε σε όλο το νύχι να εφαρμόσουμε μια pale - nude απόχρωση, ή να το αφήσουμε και γυμνό από χρώμα μόνο με το base coat, έπειτα βάφουμε τη λωρίδα με το χρώμα της επιλογής μας (άπειρες αποχρώσεις μπορείτε να βρείτε εδώ για να κάνετε τους ιδανικούς συνδυασμούς) και τη διαμορφώνουμε όσο παχιά ή λεπτή θέλουμε. Τέλος κλείνουμε πάντα με μια εφαρμογή top coat σε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού.

Αυτή ακριβώς είναι η μαγική λέξη που δημιουργεί όλο το effect: η λωρίδα. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις κάθετες γραμμές στα ρούχα που αδυνατίζουν και ψηλώνουν τη σιλουέτα μας, έτσι γίνεται και με τα νύχια.

Αυτή τη νέα τεχνική την έχουμε λατρέψει γιατί, πέρα από το υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα, είναι πολύ εύκολο να την εφαρμόσουμε και μόνες μας.

 

Τελευταία Post